دشمن با تغییر ارزش‌ها و باورها به‌دنبال ایجاد تغییر

هورنیوز – جانشین فرمانده کل ارتش با تشریح عملیات کربلای پنج گفت: امروز دشمن از طریق جنگ نرم به دنبال آینده‌سازی است؛ یعنی با تغییر ارزش‌ها و باورها به‌دنبال ایجاد تغییر در ۱۰ تا۲۰ سال آینده است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، امیرسرتیپ احمدرضا پوردستان درهمایش سالانه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اظهارکرد: دراین عملیات شهدای بزرگی همچون خرازی، کلهر، میثمی و دقایقی را تقدیم انقلاب کردیم که هر کدام استوانه‌هایی بودند.

وی با اشاره به اهمیت پیروی از امام زمان (عج) ولایت‌مداری افزود: فرهنگ و آموزه‌های عاشورا به ما یاد می‌دهد که چگونه با تمام وجود و سلول‌هایمان در خدمت و پا در رکاب امام زمان(عج) و درعصر غیبت ولی‌فقیه زمان باشیم.
وی تصریح کرد‌: ملت بزرگ ایران با تأسی از همین فرهنگ و آموزه‌های عاشورایی به ندای امام خمینی(ره) لبیک گفته و رژیم پهلوی را به زیر کشیدند و همچنین با استعانت از همین فرهنگ توانستند در برابر رژیم بعث عراق بایستند و حرف حق را به کرسی بنشانند.
جانشین فرمانده کل ارتش با اشاره به مزیت‌های ایران قبل از انقلاب برای آمریکا تصریح کرد: آمریکایی‌ها به واسطه دسترسی ایران به آب‌های آزاد در جنوب کشور مسیر انتقال انرژی را کنترل کرده و از آن به‌عنوان یک ظرفیت تنبیهی برای کشورهای خاطی استفاده می‌کردند.

امیرسرتیپ پوردستان درادامه با تاکید بر روند سلطه‌گری آمریکا از گذشته تا بعد از انقلاب اسلامی اظهارکرد: با پیروزی انقلاب اسلامی آمریکایی‌ها دچار یک شوک سیاسی و ژئوپلیتیکی شدند و تمام معادلاتشان برهم خورد. زیرا ایران قبل از انقلاب یکی از اقمار آمریکا محسوب می‌شد که با پیروزی انقلاب، آمریکا آنرا از دست می‌داد و در پی آن نیز امتیازات فراوانی که داشت را از کف داد.
وی گفت: از آنجایی‌که ایران مرز وسیعی با شوروی داشت، آمریکایی‌ها از این ظرفیت جهت کسب اطلاعات و ایجاد سیستم‌های الکترونیکی و شنودی استفاده می‌کردند و بدین صورت دشمن درجه اول خود را تحت نظارت داشته و رصد می‌کردند.
وی یکی دیگرازمزیت‌های ایران قبل ازانقلاب برای آمریکا بازارمصرف ایران عنوان کرد وافزود: هواپیماهای آمریکایی اجناس متعددی را به کشور می‌آوردند و در ازای آن نفت و ارز فراوانی را از کشور خارج می‌کردند.

جانشین فرمانده کل ارتش تاکیدکرد: ایران در آن دوران ژاندارم منطقه بود و بدین ترتیب همچون چماقی بر سر کشورهایی که با آمریکا منافع متضادی داشتند، فرود می‌آمد.
وی افزود: ایران همچنین جبهه مقدماتی ناتو در برابر ورشو محسوب شده و در زمان وقوع تهدید زمین داده و زمان را برای آمریکا و متحدانش تا زمان ورود به عرصه نزاع می‌خرید.
امیرپوردستان با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی و نگرانی آمریکایی‌ها از این جریان خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها هنگامی که با ادبیات جدید انقلاب اسلامی نظیر استقلال، آزادی، مردم سالاری دینی، و ولایت‌مداری مواجه شدند و فهمیدند که این ادبیات کشورهای منطقه را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد به همین خاطر از همان بدو پیروزی انقلاب برای مقابله و براندازی انقلاب اسلامی دست به اقداماتی زدند.
وی افزود: بستن کریدورهای اقتصادی، سیاست منزوی‌سازی، ایجاد موج وسیعی از ترورها و انفجارها و ایجاد ناامنی‌ها در شمال‌غرب با تشویق و تطمیع برخی عناصر ضد انقلاب و همچنین مدیریت چندین کودتای نافرجام از جمله اقدامات تخریبی آمریکا در ایران پس از انقلاب بود.
امیرپوردستان ادامه داد: آمریکایی‌ها در نهایت صدام را برای جنگ با ایران تشویق کرده و با ارائه کمک‌های گوناگون نظامی و تسلیحاتی از آن حمایت کردند. در آن دوران که سپاه پاسداران تازه تشکیل شده بود و عمده ظرفیت آن برای مقابله با ضد انقلاب استفاده می‌شد، و بخشی دیگر نیز در کردستان درگیر بودند. ارتش نیز در آن دوران با ۵ لشکر نیروی زمینی و داوطلبان نیروی هوایی و همچنین مجموعه هوانیروز وارد عمل شده و در برابر تهاجمات دشمن ایستادگی ودشمن بعثی در آن زمان با ۱۲ لشکر و ۴۵ تیپ مستقل و همچنین بیش از ۳۶۶ فروند هواپیما به کشور ما حمله کرد.»

جانشین فرمانده کل ارتش با اشاره به اهمیت نشرحقایق جنگ و دفاع مقدس گفت: متاسفانه برخی آثار هنری و فیلم‌ها دشمن را ضعیف و کوچک نشان می‌دهند درحالی‌که نیروهای دشمن تا آخرین فشنگ خود می‌جنگیدند و در پیشروی‌هایی که داشتیم، بارها دیده بودیم که تیربارچی عراقی یا لوله تیربارش از شلیک متعدد گلوله ترکیده است و یا اینکه تا گردن در پوکه فرو رفته و دیگر فشنگی برای شلیک ندارد. اگر فرهنگ عاشورایی در میان مردم و نیروهای مسلح حاکم نبود، قطعا دشمن به اهداف براندازانه خود دست می‌یافت.

امیرپوردستان با تاکید بر اینکه فقط نباید به بیان نقش ارتش و سپاه در دوران دفاع مقدس بسنده کرد و افزود: نقش مردم و دیگر نهادها همچون جهاد سازندگی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های رهبرمعظم انقلاب و فرمانده کل قوا این است که نکند فرهنگ عظیم دفاع مقدس به دست فراموشی سپرده شود، لذا اولین خطر اینست که نگذاریم این حادثه عظیم به دست فراموشی سپرده شود. لذا باید آنرا در دل و ذهن مردم به‌ویژه نسل جوان زنده نگهداریم.

جانشین فرمانده کل ارتش تاکید کرد: امروز دشمن از طریق جنگ نرم به دنبال آینده‌سازی است؛ یعنی با تغییر ارزش‌ها و باورها به‌دنبال ایجاد تغییر در ۱۰ تا۲۰ سال آینده است.
وی تصریح کرد: استراتژیست آمریکایی با نام ساموئل هانتینگتون می‌گوید برخی کشورها در گذشته، برخی درحال و برخی در آینده زندگی می‌کنند؛ اما ما جزو هیچکدام نیستیم چون، آینده را ما می‌سازیم.

امیرپوردستان همچنین عدم تحریف فرهنگ دفاع مقدس را یکی دیگر از مسائل مهم این عرصه عنوان کرده و افزود: یکی ازمهم‌ترین رسالت‌های ما و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اینست که نگذاریم این فرهنگ دچار تحریف شود.

وی تاکیدکرد:‌ جوانان و نسل‌های بعدی ما باید از حماسه‌ها، ایثارها و فداکاری‌های اسلاف خود آگاهی داشته باشند.
جانشین فرمانده کل ارتش گفت:‌ کاربنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس حقیقتا کاری ارزشمند و مقدس است و درخواست بنده این است که در وحله اول به سراغ یادگاران دوران دفاع مقدس یعنی افرادی که سی و چند سال است که درد می‌کشند و نگاه به سقف آسایشگاه‌ها دوخته‌اند برویم.

https://hoorkhabar.ir/642537کپی شد!
56