تشریح اقدامات فنی و حرفه‌ای خوزستان برای تامین نیاز کادر درمان

هورنیوز – عبدالنبی سواعدی اظهار کرد: برای پیشگیری از کرونا، در مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان چندین کارگاه خیاطی بخش خصوصی و دولتی را فعال کردیم و به صورت مشارکتی در حال تولید لباس محافظ کادر درمان اعم از ماسک، گان، کلاه و پاپوش محافظ هستیم.

وی افزود: از زمان راه اندازی کارگاه های تولید لباس محافظ کادر درمان تا روز چهارشنبه (۲۷ فروردین)، ۴۱۰ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک، ۳۴ هزار و ۷۸۰ گان، ۱۴ هزار و ۳۰۰ عدد پاپوش محافظ و ۱۱ هزار و ۸۰۰ عدد کلاه تولید شده است. همچنین ۴ هزار بطری الکل تهیه و توزیع شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان ادامه داد: لباس محافظ کادر درمان در ۳۳ کارگاه در سطح استان خوزستان تولید می شود. برای تولید لباس های محافظ ۲۸۵ دستگاه چرخ خیاطی و ۱۳۰ اتو در اختیار ۳۵۸ نیروی ماهر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه یک دستگاه هوشمند ضدعفونی کننده دست نیز توسط پژوهشگر برتر رامهرمزی تولید شد، گفت: از ابتدای شیوع کرونا و تعطیل شدن آموزشگاه ها، در استان ستادی تشکیل دادیم و برای تولید ماسک و لباس محافظ کادر درمان همه را بسیج کردیم. همچنین به زودی در تولید دستکش ورود خواهیم کرد.

سواعدی ادامه داد: این فعالیت ها با مشارکت بسیج، کمیته امداد امام خمینی، بنیاد برکت و بهزیستی انجام می شود. تجهیزات، کارگاه ها و نیروی ماهر از اداره کل تامین شده است و موسسات دیگر در تامین بخشی از مواد اولیه کمک کردند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای در پایان گفت: توزیع لباس محافظ و ماسک تولید شده در کارگاه های فنی و حرفه ای پس از ایزوله شدن در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اهواز قرار می گیرد. یعنی توزیع آن برعهده دانشگاه علوم پزشکی اهواز است.

ایسنا

https://hoorkhabar.ir/684479کپی شد!
54
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.