استفاده از کارآفرینان برتر خوزستان در اشتغالزایی

به گزارش هورنیوز ؛ رحمن قلاوند افزود: از کارآفرینان برتر خوزستان خواسته شده که با تشکیل گروه ها و تعاونی هایی که حدود ۵۰ نفر را عضو خود می کنند تجربه و مهارت خود را در اختیار اعضای گروه قرار داده و حرفه ای را با همکاری آموزش و پرورش آموزش بینند.

وی گفت: این اداره کل کارگاه ها و کلاس های آموزشی را در اختیار این افراد و گروه ها قرار می دهد. قلاوند بیان کرد:بانک مهر امام رضا (ع) نیز به کارآفرینی که یک تعاونی تشکیل داده، تسهیلات پرداخت می کند، و هر تعاونی به کسب و کار و سرمایه گذاری مشغول می شود و کارآفرین به عنوان مدیر تعاونی به اعضای گروه که افراد شاغل در تعاونی هستند دستمزد پرداخت می کند.

وی افزود: این کار با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان نیز در حال انجام است و نتایج خوبی را در بحث اشتغال استان داشته است.

قلاوند عنوان کرد: مرحله دوم این طرح، تولید کالا و بازاریابی تولیدات این تعاونی ها در کشور و خارج از کشور است که برای این مرحله نیز گروه های بازاریابی در اداره کل فنی و حرفه ای آموزش می بینند و با کمک انجمن کارآفرینان کار توزیع و بازاریابی محصولات تولید شده توسط این تعاونی ها را برعهده دارند.

وی افزود: این فعالیت در ایجاد برندهایی که مخصوص خوزستان باشد نیز موثر است. وی اظهارکرد: کارآفرینی می تواند فعالیت های اقتصادی را از دولتی به بخش خصوصی منتقل کند و با حمایت از کارآفرینان و با استفاد از مهارت و ایده این افراد می توان به اشتغالزایی در خوزستان رونق بخشید.

قلاوند گفت: در این راستا بانک ها برای حمایت از کارآفرینان و رونق اشتغال در خوزستان باید همکاری بیشتری داشته باشند.

تدوین سند جدید راهبردی مهارت و فناوری خوزستان

رحمن قلاوند با اشاره به اینکه سند راهبردی مهارت و فناوری خوزستان پیش‌تر تدوین شده و در چند سال گذشته نیز مبنای کار این اداره کل بوده است، اظهار کرد: امسال پس از بازنگری این سند، سند تحول مهارت در آموزش‌های فنی و حرفهای با هشت راهبرد اصلی و ۲۷ سیاست تدوین شد.

وی افزود: حضور موثر در عرصه بینالمللی و توسعه و ارتقای آموزشهای فنی و حرفهای از جمله راهبردهای اصلی سند تحول مهارت خوزستان به شمار می‌رود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان تصریح کرد: راهبردهای مطرح شده در این سند به عنوان خط مشی اداره‌کل آموزش‌های فنی و حرفهای و نحوه انجام فعالیتها در جهت تحقق این اهداف است.

قلاوند با اشاره به اجرای سند تحول مهارت در استان تصریح کرد: سند مذکور در ۱۶جلد و با کمک اساتید دانشگاه‌ها، کارشناسان فنی و حرفهای و کارگروه پژوهش استان تدوین شده است.

وی یادآور شد: در این طرح مصوب، برنامههای آموزش فنی و حرفهای استان حداقل در بازده زمانی پنج ساله به تفکیک هر شهرستان و با توجه به ظرفیتها و نیازسنجیهای آن منطقه تعریف شده‌است.

قلاوند با تاکید بر نقش موثر آموزش‌های فنی و حرفهای در تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: بر این اساس فعالیت‌های آموزش فنی و حرفهای در هر شهرستان بر اساس میزان نیروی انسانی مورد نیاز برای تحقق اهداف اقتصادی آن منطقه، برنامهریزی و تنظیم میشود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای مرحله نخست طرح نیازسنجی روستاییان، مناطق محروم، عشایری و مرزی با کمک فرمانداران ۲۰ شهرستان استان خوزستان، افزود: طرح مذکور در آینده‌ای نزدیک در سایر شهرستان‌های استان به اجرا در می‌آید.

به گفته وی، در این طرح پس از طبقه بندی نیاز روستاییان به آموزش، بر اساس قانون بودجه، اعتبارات مورد نیاز تأمین میشود. قلاوند خاطرنشان کرد: اداره‌کل آموزش فنی وحرفه‌ای خوزستان نگاه ویژه‌ای به مناطق محروم دارد از این رو آموزش‌های فنی و حرفهای در مناطق محروم در جهت تحقق راهبرد توسعه و ارتقای این آموزش‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان یادآور شد: با انجام این کار ضمن ایجاد ثبات در مناطق محروم، از مهاجرت و حاشیهنشینی نیز جلوگیری می شود، از این رو در برنامه‌ریزی آموزش‌های فنی و حرفهای به مناطق محروم توجه ویژه‌ای شده است.

وی ضمن تاکید بر تربیت نیروی انسانی ماهر برای استان گفت: مهمترین راهبرد تئوری اقتصاد مقاومتی به‌عنوان روش کار دولت، ارتقا و افزایش منابع انسانی است.

قلاوند در پایان بیان کرد: به منظور بهره وری مطلوب باید نیروی انسانی ماهر در حوزه‌های کشاورزی، خدمات و صنعت در استان و با استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، تربیت شود.

https://hoorkhabar.ir/578358کپی شد!
45
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.