استاندار: پارلمان ورزش خوزستان مدافع حقوق مردم استان است

استاندار خوزستان پارلمان ورزش استان را دفاع از حقوق تخصصي مردم خوزستان دانست.

عبدالحسن مقتدايي در دومين نشست پارلمان ورزش خوزستان كه امروز، 20 اسفندماه در استانداري خوزستان برگزار شد، اظهار كرد: اصرار داشتم كه دومين نشست پارلمان استان نيز در سال 93 برگزار شود تا بخش ديگري از كار، انتقال داده شود. در اولين پارلمان استان معرفي اصل موضوع صورت گرفت و در اين جلسه بخشي از مشاركت ايجاد شد ولي هنوز راه داريم تا اين پارلمان كه به عنوان يك كار نمونه است، حركت كند و با رفع نواقص، براي استان خوزستان تثبیت شود كه در اين زمينه بايد كمي حوصله كرد.

وي بيان كرد: اولين هدف پارلمان اين است كه ديگران حرف بزنند و با ديگران حرف بزنيم. به هر حال در اين پارلمان قرار است هم ديگراني كه دولتي نيستند، صحبت كنند و هم با ديگراني صحبت شود كه استاني نيستند و خطاب در اين جا بايد مجلس شوراي اسلامي، دولت، قوه قضاييه و وزارت ورزش و جوانان باشد. يعني وقتي كل استان دور هم جمع مي شوند بايد آن چيزهايي را كه مي خواهيم در خصوص آن ها تصميم بگيريم در كارگروه هايي كه رسميت دارند، درباره آن ها تصميم گیری کنیم و كار، عملياتي و به سرانجام برسد.

وي خاطر نشان كرد: هدف ما اين است كه بدانيم سهم ما در ورزش كشور چقدر است كه بايد مدعي باشيم. چرا كه مدال هايي كه كسب شده است، سهمي در ورزش كشور دارند و ما بايد بدانيم سهم ما در شبكه هاي ورزشي كشور با توجه به اين كه باعث رونق و افتخار ورزش كشور هستيم، چقدر است.

استاندار خوزستان خاطر نشان كرد: آيا فقط زماني كه گردوخاكي در بازي ليگ برتر به وجود آمد شبكه ورزشي بايد با مسوولان ورزشي صحبت كند؟ در حالي كه يك بار طي اين يك سال و نيمي كه من استاندار استان و به عنوان ورزشي ترين استاندار تاريخ كشور بوده ام، يك بار هيچ كدام از اين شبكه ها نيامده اند بپرسند شما در اين استان چه كاره هستيد و مي خواهيد چه كار كنيد ولي همين شبكه ها وقتشان را صرف يك آقايي مي كنند كه با مشت به شكم يك خبرنگار زده است؛ پول یک ملت باید صرف اين شوخي شود يا صرف يك نكته تربيتي؟

وي بيان كرد: در هر صورت ما بايد بدانيم سهم ما در ورزش از اين همه مدالي كه كسب مي كنيم كجاست. به يك تيمي كه بازي آن معادل بازي ملي است و مقابل يك تيم خارجي در اينجا بازي مي كند و در حقيقت نماينده يك مملكت است، به جاي آنكه به آن كمك كنند تا مشكلش حل شود، آن را تضعيف مي كنند.

مقتدايي گفت: اين پارلمان دفاع از حقوق تخصصي مردم استان است كه با كامل تر شدن و رفع نواقص آن دیگر قطعا هر کسی در كشور نمي تواند بگويد من به ميل خودم تصميم مي گيرم و حرف ها بايد كارشناسانه و روي اصول باشد. به هر حال وقتي يك مجموعه كارشناسي شده به وجود آيد كسي نمي تواند راحت برخورد كند. ما مشكلات را مي دانيم و بايد بگويم طي اين جلسات بايد از پنج قطبي كه به نمايندگي از آن ها صحبت خواهد شد، پنج موضوع مطرح شود تا خوراك كار ما و ديگران در شوراي برنامه ريزي باشد. همچنين اگر يك درصد بند “ب” سابق نيز تصويب شود، يك پشتوانه مالي بسيار خوب است.

وي افزود: ما با كارهايي كه انجام مي دهيم آماده هستيم تا اگر پولي باشد قطعا تحول اساسي ايجاد كنيم، البته زماني هم كه پول نبود كار انجام شد و برگزاري مسابقات چند جانبه از افتخارات همه شما است. در اين پارلمان بايد به يك ايده پرداخته شود تا آن را در نظام برنامه ريزي برده و از آن استفاده كنيم. بنابراين بايد هم موضوع و محتویات گزارشات مشخص باشد و هم اين كه گزارشات بايد از نظر شكلي از يك فرمت تبعيت كند.

استاندار خوزستان خاطر نشان كرد: هر قطبي هم بايد زبان گویای کل منطقه شهرستان هاي مشخص شده باشد و بايد يك هم افزايي هم در مناطق داشته باشيم و برنامه داريم كه يك تورنمنت هم بين اين پنج منطقه داشته باشيم كه اين يك رقابت سالم و هم افزايي است.

وي با اشاره به راه اندازي سايت ورزش خوزستان گفت: مايل هستيم يك سايت ورزشي مربوط به استان كه محور افتخارات استان شود، راه اندازي كنيم كه اين سايت مي تواند يكي از سايت هاي پر بيننده در فضاي مجازي باشد. با راه اندازي اين سايت مي توانيم با تمام دنيا در ارتباط باشيم كه به نظر من اين سايت مي تواند يكي از خروجي هاي پارلمان باشد و جاي اين سايت در فضاي مجازي خالي است.

مقتدايي افزود: با راه اندازي اين سايت عكس هاي تاريخي ورزش مان منتشر مي شود كه جوانان مي توانند از اين طريق متوجه خدمات گذشتگان آن هم با امكانات آن زمان شوند. اين سايت مي تواند سايتي جهت استعداديابي هم باشد. با راه اندازي اين سايت هيچ چهره غبارخورده اي به عنوان پيشكسوت از بين نمي رود و حق هيچ استعدادي هم ضايع نمي شود.

وي در پایان خاطر نشان كرد: اميدوارم جلسه سوم اين پارلمان را با خبرهاي خوش در ارديبهشت ماه سال آينده داشته باشيم.

https://hoorkhabar.ir/566088کپی شد!
143
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *