معاون وزیر علوم : جای جشنواره فيلمهای علمی اهواز خالی بود
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برگزاری جشنواره بينالمللي فيلمهاي علمي اهواز را ضروری دانست.
دکتر سيد ضيا هاشمی در حاشیه آیین پایانی جشنواره بينالمللي فيلمهاي علمي در دانشگاه شهید چمران اهواز شب گذشته گفت: جشنواره فيلمهاي علمي اهواز کاري بسيار مهم و يک ضرورت است چراکه توليد و توسعه فيلمهاي علمي به ترويج علم و بهرهگيري از هنر براي درونيسازي علم و علمآموزي در جامعه کمک ميکند.
وي اظهار داشت: من فکر ميکنم در دانشگاههاي ما جای چنین جشنوارهای خالی بود که با همت دانشگاه شهید چمران اهواز اين خلا برطرف شد و استقبالي که از اين جشنواره شد در عرصه ملي و بينالمللي نشانگر اين بود که جامعه دانشگاهي نيازمند و علاقهمند به اين اتفاق است.
هاشمي ادامه داد: نخستین جشنواره بينالمللي فيلمهاي علمي اهواز به خوبي برگزار شد و در سطح بينالمللي درخور توجه بود و اختتاميه ان نشان داد که هم علاقهمندي و جديت در اين حوزه بالا است و هم سطح جشنواره و کيفيت فيلمها بالا بوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما اميدواريم که اين جشنواره استمرار پيدا کند و در دورههاي بعد بهتر، اثرگذارتر و جريانسازتر باشد. همچنين اميدواريم رسانه نیز در اين حوزه نقشآفريني کنند و سرويسهای علمي و هنري در اين حوزه دست به دست هم دهند و اين حرکت را تقويت کنند.