مقتدایی تاکید کرد : لازمه جبران عقب ماندگي خوزستان همراهي مردم و مسئولان است
آخرين برنامه سفر امروز استاندار خوزستان به مسجدسليمان، شرکت در جلسه شوراي اداري شهرستان بود كه مصوبات این سفر در آن مطرح شد.عبدالحسن مقتدايي در شوراي اداري شهرستان مسجدسلیمان اظهاركرد: مشكل مالي تيم نفت مسجدسليمان به زودي با تخصيص اعتبارات لازم حل خواهد شد.
وي افزود: راه اندازی پتروشيمي و كلنگ زني شركت آلومينيوم سازي كاوه خوزستان، از اتفاقات خوبي است كه در مسجدسليمان شاهد بوديم. اين ظرفيت ها با به بهره برداري رسيدن مي تواند معضل بيكاري در شهرستان را حل كند.
استاندار خوزستان بيان كرد: بر اساس شاخص هاي محروميت زدايي، شهرداري بايد در ايجاد فضاي سبز و ارائه خدمات شهري در اين شهرستان بيش از پيش اقدام كند.
مقتدايي تصريح كرد: ما به دنبال جبران 23 سال عقب ماندگي خوزستان هستيم و لازمه موفقيت و جبران اين عقب افتادگي همراهي مردم و مسئولان، با هم است.