ابراز نگراني مديركل آموزش‌وپرورش خوزستان از فروپاشي نظام آموزشي استان

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان اين موضوع كه در طول تاریخ، آموزش‌وپرورش به‌عنوان اولویت اول دولت‌ها مطرح نبوده‌است را برای عقب‌ماندگی علمی‌وآموزشی استان و فراتر از آن، یعنی آسيب‌هاي فرهنگی و اجتماعی، کافي دانست و گفت: فکر می‌کنم برای فروپاشی یک تمدن هم کفايت مي‌كند که بخش مهمی از نظام آموزشی از هم گسيخته شود و ما در شرایط فعلی، چنین وضعیتی داریم.

محمد تقي‌زاده در نشست مشترك رييس سازمان نهضت سوادآموزي با رؤسای ادارات آموزش‌وپرورش خوزستان كه صبح امروز هشتم مهرماه در پ‍ژوهشكده معلمان استان برگزار شد، اظهار کرد: سوادآموزی نخستین اولویت در برنامه توسعه آموزش‌وپرورش استان است.

وي افزود: سوادآموزی فراتر از یک مسأله آموزشی است و باید به عنوان یک پدیده فرهنگی، اجتماعی و ملی در سطح جامعه به آن نگاه شود؛ در واقع تلاش در این زمینه، تلاش در جهت ترمیم بخشی از آسیب‌های اجتماعی ما خواهد بود و اولین اقدام در این زمینه، درگیر کردن ذهن عموم جامعه نسبت به این مسأله است که عوامل پیدایش متعدد تاریخی، جغرافیایی و اقتصادی دارد و نمی‌توان هیچ دولتی را در آن متهم کرد.

مديركل آموزش‌پرورش خوزستان ادامه‌داد: اين موضوع كه در طول تاریخ ما، آموزش‌وپرورش به‌عنوان اولویت اول دولت‌ها مطرح نبوده‌است، برای این عقب‌ماندگی علمی‌وآموزشی و فراتر از آن، یعنی فرهنگی و اجتماعی کفایت می‌کند؛ فکر می کنم برای فروپاشی یک تمدن هم کافی است که بخش مهمی از نظام آموزشی از هم پاشیده شود و ما در شرایط فعلی چنین وضعیتی داریم.

تقی‌زاده راهکار رفع این مشکل را همت عمومی با نگاه خاص و ویژه از زاویه مسایل فرهنگی و اجتماعی به این چالش دانست و گفت: در راستای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده و در کنار آن نیز باید ذهن جامعه را با معضل بی‌سوادی درگیر کرد زيرا جامعه بی‌سوادان، والدین دانش آموزان ما هستند و تا زمانی که نتوانیم این مشکل را حل کنیم، نمی‌توانیم فرایند تعلیم و تربیت را به‌خوبی دنبال کنیم.

https://hoorkhabar.ir/342442کپی شد!
163
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *