گردوخاك زندگی عشاير خوزستان را به مخاطره انداخت

مديركل امور عشاير خوزستان گفت: ​گردوخاك​هاي چند روز اخیر موجب ويراني چادرهاي عشاير استان شد و با توجه به اين‌كه عشاير در فضاي باز سكونت دارند، وقوع هر گونه باد وخاك زندگی آن‌ها را در معرض خطر جدي قرار مي دهد.

عليرحم كريمي، اظهارکرد: نوع زندگي عشاير به گونه‌ای است كه تحمل حوادثی همچون سيل، برف و سرما را دارند اما در برابر گرد و خاك توان مقابله چندانی ندارند.

وی افزود:​ در شرايط گردوخاك و طوفان پخت نان براي عشاير ممكن نيست و چون آن‌ها در حاشيه روستاها و شهرها سكونت دارند، براي تامين مواد غذايي مورد نیاز خود با مشکلاتی مواجه هستند و به همين دلیل در روزهاي اخیر 2 هزار قرص نان بين عشاير استان توزيع شده است.

كريمي تصريح‌كرد: توجه به سلامت عشایر استان با توجه به اینکه آن‌ها در چادر سکونت دارند و در معرض آسيب هستند، دغدغه ما است و بنابراین لازم است دانشگاه علوم پزشكي در اين زمينه همكاري و اكيپ​هايی را به مناطق عشايرنشين اعزام كند.

وي با بيان اين‌كه دام تنها منبع درآمد عشاير است، اظهاركرد: ​در شرايط گرد وخاك در زمینه رسیدگی و نگهداري، تامين علوفه و آب مورد نياز دام ها با مشكلاتی مواجه مي​شویم.

مديركل امور عشاير خوزستان بیان‌کرد: اگر وقوع پدیده گرد و خاك تداوم داشته باشد، قطعا عشاير دچار خسارت جبران ناپذيري خواهند شد.

https://hoorkhabar.ir/563713کپی شد!
96
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *