واگذاری 1000 واحد مسکونی کوی مهدیس در هفته تعاون

ريیس اداره تعاون اهواز از واگذاری 1000 واحد مسکونی در شهرستان كارون در هفته تعاون خبر داد.

سیدقادر احمدی عنوان‌کرد: به مناسبت هفته تعاون 1000 واحد مسکونی در کوی مهدیس با اعتباری بالغ بر 500 میلیون ریال به اعضای شرکت‌های تعاونی واگذار می‌شود. در این پروژه‌ها از مجموع اعتبار هزینه شده 250 میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی از محل وام‌های مسکن مهر و 250 میلیارد ریال آن آورده اعضاي تعاونی است.

وي گفت: این پروژه‌ها 4 واحدی در بلوک‌های 4 طبقه در کوی مهدیس واقع در شهرستان کارون و متعلق به کارگران و کارمندان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز هستند و از کیفیت مناسبی در ساخت و ساز برخوردارند.

احمدی همچنین از واگذاری 1000 واحد دیگر تا پایان سال جاری در کوی مهدیس خبرداد و افزود: 65 شرکت تعاونی متعارف و مهر با ظرفیت 400 واحد مسکونی در حال فعالیت و اجرای پروژه هستند که اگر دستگاه‌های خدمات‌رسان همگام با تعاونی‌ها و ساخت و ساز قدم بردارند، شاهد شکوفایی منطقه کوی مهدیس شهرستان کارون خواهیم بود.

ريیس اداره تعاون اهواز همچنين از واگذاری 92 واحد مسکونی کارکنان فرودگاه اهواز و 74 واحدمسکونی کارکنان هواپیمایی نفت در این هفته خبر داد.

https://hoorkhabar.ir/250035کپی شد!
158
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *