شناسایی و دستگیری ۱۰ عضو یک گروهک تروریستی در خوزستان

در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات خوزستان و با هم‌افزایی مجموعه‌های اطلاعاتی استان، ۵ نفر از تروریست‌های مسلح وابسته به گروهک‌های تجزیه‌طلب به هلاکت رسیدند.

هورخبر – بر اساس این گزارش، عناصر مذکور با پشتیبانی مالی و هدایت مستقیم رژیم صهیونیستی اقدام به تشکیل یک گروهک تروریستی با رویکرد تجزیه‌طلبانه کرده و دست به اقداماتی از جمله تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله خطوط انتقال نفت، بمب‌گذاری و حمله مسلحانه به نیروهای حافظ امنیت در برخی شهرهای استان زده بودند که در پی آن یک شهروند به شهادت رسیده و ۷ نفر مجروح شده بودند.

در بازرسی از مخفیگاه این گروهک، ۴ بمب نیمه‌آماده، ۵ قبضه سلاح، مقادیر قابل توجهی مهمات، ارز خارجی، تجهیزات ارتباطی از جمله اینترنت ماهواره‌ای و اقلام تبلیغاتی کشف و ضبط شد.

همچنین در ادامه این عملیات‌ها، ۱۰ نفر از عوامل یک گروهک تروریستی که در حملات مسلحانه به نیروهای حافظ امنیت و تعرض به اماکن مذهبی و عمومی در خوزستان نقش داشتند، شناسایی و با حکم مرجع قضایی دستگیر شدند.

https://hoorkhabar.ir/718224کپی شد!
2011
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *