سروش رفیعی: لیگ با برنامه‌اي داشتيم/انتشار ريز قراردادها باعث ايجاد تنش مي‌شود

هافبک تیم فوتبال فولادخوزستان مي‌گويد فشردگی مسابقات در ليگ سيزدهم، باعث خستگی تيم‌ها و در مقاطعي كاهش کیفیت لیگ شد.

سروش رفیعی  اظهارکرد: خدا را شکر علمکرد تیم‌مان طی دو سال اخیر بسیار خوب بوده است؛ سال گذشته توانستیم سهمیه آسیایی کسب کنیم و امسال هم لیگ را به بهترین شکل، یعنی قهرمانی به پایان رساندیم.

وی بااشاره به سرگروهي فولاد در گروه B ليگ قهرمانان آسيا، گفت: در اين لیگ هم توانستیم به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کنیم، در حالی که شاید هیچ کسی انتظار نداشت که فولاد از گروه خود صعود کند ولی به لطف خدا و تلاش بازیکنان و کادرفنی، عملکرد فوق‌العاده‌اي داشتیم و به مرحله بعد راه پیدا کردیم.

این بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان در ادامه در ارزيابي‌اش از سطح ليگ سيزدهم، خاطرنشان‌کرد: باتوجه به این‌که امسال، سال جام‌جهانی بود، مسابقات کمی فشرده برگزار شد و این موضوع برخی مواقع باعث شد که از توان بازیکنان کاسته شود و در برخی دیدارها شاهد بازی با کیفیتی نباشیم.

وی عنوان‌کرد: در کل برنامه‌ریزی به صورتی بود که به تیم‌ملی کمک شود و به نظرم لیگ با برنامه هم برگزار شد. در برخی دیدارها نيز تماشاگران از بازی‌ها خیلی استقبال نمی‌کردند ولی خدا را شکر بازی‌های تیم ما برعکس دیدارهای دیگر، پر تماشاگر بود.

رفیعی با بیان این‌که همیشه کاستی و کمبود وجود دارد، گفت: شاید کاستی لیگ این بود که امسال کمی برنامه بازی‌ها فشرده بود و فکر می‌کنم، می‌شد که تیم‌ها راحت‌تر بازی‌هاي‌شان را به پایان برسانند. این فشردگی فقط خستگی را به تیم‌ها داد و در برخی مقاطع کیفیت لیگ را پایین آورد.

وی خاطرنشان‌کرد: درکل مي‌توان گفت برنامه‌ريزی‌اي که در پایان فصل انجام شد، قضاوت داوران و برگزاری مراسم جشن قهرمانی لیگ برتر و جام‌حذفی خوب بود و فکر می‌کنم شرایط در لیگ چهاردهم بهتر از این نيز شود.

هافبک تیم فولادخوزستان به لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری مسابقات در آينده اشاره ‌کرد و گفت: زمانی‌که یک برنامه‌ریزی دقیق وجود داشته باشد و برنامه سازمان لیگ هم به صورتی باشد که از ابتدا همه چیز مشخص باشد، آن موقع باشگاه‌ها، مربیان و بازیکنان می‌توانند برنامه‌ای داشته باشند تا کارشان را بهتر پیش ببرند. زمانی‌که در مقاطع مختلف، تغییرات به وجود می‌آید، کار سخت و باعث از دست رفتن تمرکز می‌شود.

وی ادامه‌داد: همچنين براي برگزاري هر چه بهتر ليگ چهاردهم، می‌طلبد کمی به موضوع سخت‌افزاری از نظر کیفیت زمین ورزشگاه‌ها توجه شود و تمام تیم‌ها شرایطی به وجود آورند که کیفیت زمین چمن‌شان خوب باشد، چرا که این مورد روی کیفیت بازی‌ها بسيار تاثیر دارد. به هر حال خوب بودن شرايط سخت‌افزاری، بسیار می‌تواند به لیگ چهاردهم کمک کند.

رفیعی درباره شفاف‌سازي قراردادها، گفت: به نظرم مبلغ قرارداد بازیکنان باید بین آن‌ها و باشگاه باشد، البته شاید در مواردی هم صحبت آقای تاج در این زمینه درست باشد. من فکر می‌کنم هر فردی باید همیشه وجدان و سلامت کاری‌اش را حفظ کند. به هر حال بازیکنان باتوجه به کیفیت کارشان، پول دریافت می‌کنند و زماني‌كه  بازیکن و باشگاه در سلامت، کارشان را انجام دهند، در این زمینه مشکلی نیست. انتشار ريز قراردادها شاید تنش ایجاد کند و کمی نظم را بر هم بزند. دركل تصمیم در اين زمينه با سازمان لیگ و فدراسیون است.

https://hoorkhabar.ir/6532کپی شد!
238
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *