شهردار اهواز: تبادل فرهنگی كلانشهرها موجب هم افزایی ملی می شود

سيدخلف موسوی شهردار کلانشهر اهواز در نشست معاونان اجتماعي فرهنگي شهرداريهاي كلانشهرها و مراكز استانها كه امروز (سوم ارديبهشت ماه) در اهواز آغاز به كار كرد، اظهار كرد: حوزه فرهنگي و اجتماعي شهرداريها ديده بان شهرداريها هستند و معاونتهاي اجتماعي و فرهنگي بايد منشا تحولات فرهنگي و اجتماعي در شهرها باشند.

وي ادامه داد: در مكتب اسلام، مدينةالنبي الگوي ماست؛ آنچه كه در اين الگو حاكم است، اسلام و قانون است و اسلام بر همه قوانين حكومت دارد بنابراين در حوزه فرهنگ بايد به اين الگو و اسوه برتر توجه كنيم.

شهردار اهواز افزود: در شرايط فعلي يك نظام توحيدي و اسلامي در دنيا وجود دارد و دشمنان ايران اسلامي به دنبال شكست اين تجربه مردم سالاري ديني هستند؛ لذا ما به عنوان متوليان فرهنگ بايد در اين حوزه تلاشهاي لازم را داشته باشيم.

موسوي اظهار كرد: اكنون مهمترين استراتژي دشمنان جمهوري اسلامي اين است كه در كشور ما بين اقوام، خرده فرهنگها و گويشهاي مختلف تفرقه ايجاد كنند؛ به نظر مي رسد با ايجاد زمينه براي تبادلات فرهنگي بين شهرها و استانها زمينه مقابله اين استراتژي دشمن فراهم مي شود. تبادلات فرهنگي بين كلانشهرها موجب هم افزايي و تقويت فرهنگ ملي خواهد شد.

شهردار اهواز گفت: براي مقابله با شبيخون فرهنگي در سطح كلانشهرها و شهرها بايد به خرده فرهنگها نيز توجه كنيم. هدف دشمنان اسلام برخورد با دين اسلام است و اسلام هراسي به شدت در وجود آنها احساس مي شود.

موسوي با بیان این که دشمنان با راه اندازي شبكه هايی در جهت اسلام هراسي، سعي در رسيدن به اهداف خود دارند، ادامه داد: دشمنان بدانند كه اگر نور اسلام بتابد آنها نابود مي شوند زیرا از پايه و اساس باطل هستند. براي ناكام گذاشتن این دشمنان بايد به خرده فرهنگها در كشور توجه كافي داشت.

https://hoorkhabar.ir/568592کپی شد!
137
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *