کشف بیش از ۳۵۰ کیلو شیرینی و مواد اولیه فاسد در اهواز

هورنیوز – مهرداد شریفی افزود: حین بازرسی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز، کارگاه این شیرینی پزی واقع در یک منزل مسکونی کشف شد که دارای مشکلات جدی ساختمانی و مملو از حشرات موذی بویژه سوسک بود!

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز تاکید کرد:  با توجه به وجود نواقص بحرانی در محل،  طبق ماده  ۲۲و ۲۳ و ۲۶ آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی،  نسبت به غیر فعال کردن این کارگاه شیرینی پزی  تا اطلاع ثانوی و اخذ صلاحیت بهداشتی، اقدام گردید .

وی تصریح کرد: در  بازرسی از کارگاه شیرینی پزی مذکور ،بیش از ۳۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد  همچون شیرینی ، خامه و مواد اولیه  تولید شیرینی، کشف و معدوم شد.

شریفی  با هشدار در مورد  بروز بیماریهای ناشی از آلودگی مواد غذایی در اثر عدم رعایت اصول بهداشتی بویژه در زمینه بهداشت فردی، ابزار کار، محل تولید و فراوری محصولات غذایی و همچنین استفاده از انواع مواد اولیه  نامرغوب، از صاحبان مشاغل و صنوف حساس خواست: در قبال سلامت شهروندان ، همواره احساس مسوولیت و تعهد داشته باشند. شریفی خاطر نشان کرد: نخستین رسالت  کارشناسان مرکز بهداشت ، آموزش به اقشار مختلف مردم و اصناف و اطلاع رسانی درست و علمی است ولی در عین حال به عنوان متولی سلامت شهروندان، هیچگونه تخلفی را مورد اغماض قرار نخواهیم داد.

در همین زمینه سید نعیم موسوی نسب کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز نیز  به شهروندان توصیه کرد:  از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که موردتایید مراجع بهداشتی نیست، خودداری کنند .

وی تاکید کرد: درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با  مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها، قنادی ها، مراکز تهیه و عرضه فست فود و نان فانتزی و.. مراتب را بصورت تلفنی به شماره تلفن۳۵ -۳۳۹۱۴۲۲۰ و یا سامانه ۱۹۰ اطلاع  دهند.

 

https://hoorkhabar.ir/610218کپی شد!
99