​بهره‌برداري از 968 پروژه عمراني در دهه فجر

معاون عمراني استاندار خوزستان گفت: ​در دهه فجر امسال از 968 پروژه عمراني با اعتباري بالغ بر 7 هزار و 365 ميليارد ريال به بهره‌برداري مي‌رسد.

احمد سياحي در نشست خبري كه امروز (11 بهمن‌ماه) در محل استانداري برگزار شد، عنوان‌كرد:​ ميزان اعتبار پروژه​هاي امسال نسبت به سال‌گذشته 91 درصد افزايش يافته است که مهمترين پروژه‌هاي امسال شامل طرح‌هاي آبرساني غدير در شادگان با اعتبار 550 ميليارد ريال، ساختمان ديوان محاسبات استان با اعتبار 180 ميليارد ريال و تعريض پل سوم (شهيد دقايقي) با اعتبار 2 ميليارد ريال است.

وي افزود:​ بهره‌برداری از پارك بانوان، سالن چند منظوره معلولين اهواز، تجهيزات فرودگاه اهواز، یک مجتمع خدماتي – رفاهي در جاده اهواز – انديمشك و یک مجتمع تفريحي از پروژه​هاي مهم ديگري است كه در دهه فجر به بهره‌برداري مي‌رسند.

معاون عمراني استاندار خوزستان با اشاره به پروژه​​هاي بزرگ اظهاركرد: پروژه​هاي بزرگي از جمله طرح پست برق در مهديس، اسكله هزار تني در بندرچوئبده، بيمارستان 184 تختي مسجدسليمان و مخزن 550 مترمكعبي شبكه توزيع آب شادگان در این ایام افتتاح می‌شوند‌.

سياحي تصريح‌كرد: بيشترين اعتبارات به ترتيب مربوط به بنادر و دريانوردي به ميزان 1909 ميليارد ريال و شركت توزيع نيروي برق استان و اهواز است. همچنين از نظر تعداد پروژه​ها شركت توزيع برق اهواز 313 طرح، شركت توزيع برق خوزستان 328 طرح و شركت مخابرات 100 پروژه آماده بهره‌برداري دارند.

وي تصريح‌كرد:​ پروژه​هاي فراواني در استان وجود دارد كه هنوز نيمه‌تمام است و در دهه فجر فقط پروژه​هاي آماده بهره‌برداري افتتاح مي‌شود. امسال 1300 ميليارد تومان اعتبار به بخش گردشگري اختصاص يافته كه از محل اين اعتبارات تا پايان سال 4 اسكله قايقراني در اهواز افتتاح مي‌شود.

معاون عمراني استاندار خوزستان خاطرنشان‌كرد: ​كل اعتبارات امسال استان یک هزار و 831 ميليارد تومان بود كه تاكنون فقط 38.6 درصد آن پرداخت شده است و دولت قول داده مابقي را نيز به زودي تخصيص دهد كه از اين طريق بتوانيم طرح‌هاي نيمه‌تمام را تكميل كنيم.

سياحي با اشاره به وضعيت گرد و خاك در خوزستان اظهاركرد:​ گرد و خاك پديده‌اي است كه نياز به عزم ملي و بين‌الملل و منطقه‌اي دارد. منشاء اصلي اين ريزگردها از عراق و سوريه است و متاسفانه اين كشورها به دليل مشكلات داخلي، مسايل زيست‌محيطي را در اولويت​هاي آخر خود قرار داده‌اند.

وي افزود: منشاء ديگر ريزگردها به كاهش بارندگي و خشكسالي‌هاي پي در پي مربوط مي‌شود. در حال حاضر متوسط بارندگي جهان 700 ميلي‌متر در سال است اما متوسط بارندگي خوزستان 200 ميلي‌متر مي‌باشد. بنابراين با شعار دادن نمي‌توان جلوي گرد و خاك را گرفت بلكه براي مقابله با اين پديده مخرب نياز به عزم جدي داريم.

معاون عمراني استاندار خوزستان خاطرنشان‌كرد: سال‌هاي گذشته هيات دولت 200 هزار هكتار را با اعتباري بالغ بر 478 ميليارد تومان براي تثبيت شن‌های روان تصويب كرد و مقرر شد اين اعتبار از منابع مالي نفت تامين شود اما متاسفانه فقط 25 هزار هكتار از سطح مصوب انجام گرفت و برای مابقي اراضی هيچ‌كاري تاكنون انجام نشده است.

سياحي اظهاركرد: ما از اثرات مخرب گرد و خاك اطلاع داريم اما همه بخش‌هاي دولتي بايد به تعهدات خود در جهت مقابله با پديده ريزگردها عمل كنند. هر جا هواي محيط زيست استان را نداشتيم، ضرر ديديم. متاسفانه محيط زيست استان فداي لابي​هاي ديگر شده است.

وي با اشاره به بهره​برداري از پروژه​ قطار شهري اهواز عنوان‌كرد: اين پروژه​ هم‌اكنون در حال انجام است و فاز اول آن به پايان رسيده و به زودي مترو از سه‌راهی فرودگاه تا مصلی امام‌خمینی(ره) اهواز وارد مدار بهره‌برداري مي‌شود. حفاري‌هاي لازم در فازهاي ديگر طرح انجام گرفته اما نياز به اعتبار ارزی 120 ميليون دلاری دارد تا تجهيزات و ابزار آن را وارد كنيم.

https://hoorkhabar.ir/562895کپی شد!
93
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *