ازدواج در خوزستان 6 درصد کاهش یافت

مدیرکل ثبت احوال خوزستان گفت: ثبت ازدواج در استان در 6 ماهه نخست سال 93 نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 6 درصد کاهش یافته است.

بهنام مریدی اظهار کرد: در 6 ماهه نخست امسال، 25 هزار و 495 واقعه ازدواج در استان خوزستان به ثبت رسید که این رقم در مقایسه با میزان ثبت واقعه ازدواج سال گذشته کاهش یافته است. در 6 ماهه نخست پارسال، 27 هزار و 322 واقعه ازدواج ثبت شده بود.

وی با بیان این که آمار طلاق در خوزستان در 6 ماهه نخست امسال 3 درصد افزایش یافته است، افزود: در نیمه نخست امسال، 4 هزار و 143 واقعه طلاق در استان ثبت شد؛ این در حالی است که در 6 ماهه نخست پارسال 4 هزار و 22 مورد طلاق ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال خوزستان گفت: با این شرایط، نُرم طلاق در خوزستان همچنان نسبت به نُرم کشوری بهتر است. در کشور به ازای هر 5 ازدواج، یک طلاق و در خوزستان به ازای هر 8 ازدواج یک طلاق ثبت می‌شود.

مریدی اظهار کرد: نیاز است برای از بین بردن پدیده شوم طلاق، کار بیشتری انجام شود. بخشی از طلاق‌ها به دلیل اعتیاد و یا عدم اشتغال رخ می‌دهد و بخشی نیز به دلیل تعجیل در انتخاب‌ها و عدم شناخت طرفین از هم به وقوع می‌پیوندند.

وی ادامه داد: لازم است در آموزش به جوانان، به انتخاب با شناخت بیشتر توصیه شود تا جوانان با دقت نظر کامل، همسر آینده خود را انتخاب کنند.

مدیرکل ثبت احوال خوزستان عنوان کرد: ضروری است شرایط ازدواج را برای جوانان به گونه‌ای فراهم کنیم تا ازدواج‌ها با سهولت بیشتری انجام شود. بیشتر ازدواج‌ها به دلیل عدم اشتغال به تاخیر می‌افتند.

https://hoorkhabar.ir/442186کپی شد!
355
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *