انتخاب هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اهواز به 31 شهریور موکول شد

جلسه انتخاب هيات ريیسه هيات رييسه شوراي شهر اهواز در سال 93 و 94 ساعت 10 صبح امروز شنبه 15 شهريورماه با حضور 21 عضو شورا و همچنين فرماندار اهواز در صحن علني شورا آغاز شد.

در ابتداي جلسه كاظم سواري، منشي اول شورا پيش از ورود به دستور كار جلسه، نامه مديركل اطلاعات استان خوزستان خطاب به شوراي شهر را قرائت كرد.

در اين نامه آمده است: «تعداد 21 نفر اعضاي محترم شوراي اسلامي شهر اهواز منتخب مردم و مورد تاييد مي‌باشند. اين اداره‌كل ضمن احترام به آراي نمايندگان محترم شوراي اسلامي كلانشهر اهواز در انتخاب رياست محترم شوراي شهر از هيچ كدام از اعضا حمايت و جانبداري نداشته و هر گونه نقل قول مستقيم و غيرمستقيم از سوي اين اداره‌كل صحت ندارد و نمايندگان محترم را به حفظ استقلال و همدلي براي انتخاب بهترين گزينه در راستاي خدمت‌رساني مردم و صيانت از اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي توصيه مي‌نمايد.

آرزوي توفيق روزافزون براي كليه اعضاي محترم شوراي اسلامي شهر در خدمت‌رساني به مردم شريف اهواز و مناطق محروم و حاشيه شهر و همچنين اعمال نظارت جدي بر سلامت امور از خداوند سبحان مصلحت دارم.»

 پس از آن سعادت‌نیا، عضو شورای شهر نیز در صحبت‌هاي پيش از ورود به دستور كار جلسه پيشنهاد داد جلسه انتخاب هيات رييسه به روز ديگري به طور نمونه روز چهارشنبه موكول شود.

علي ناصري، دیگر عضو شورا نيز در سخناني اظهار كرد: دريابان شمخاني طي تماسي با بنده درخواست كرد كه اگر با شهردار مشكل شخصي داشته باشيد اين مشكلات را كنار بگذاريد و اگر در شهرداري قانون‌شكني و مسئله‌اي مشاهده كرديد حق نداريد كوتاه بيايد و من به عنوان يك شهروند از اين امر شما حمايت مي‌كنم.

اين عضو شوراي شهر، شهردار اهواز را مورد خطاب قرار داد و گفت: اقاي موسوي نصيحت خيرخواهانه فرماندار اهواز را آويزه گوش خود بكنيد و دخالتي در امور شورا نداشته باشيد.

ناصری ادامه داد: با تعدادي از اعضاي شوار به خدمت شهردار رسيده بوديم برای نظرخواهی مبنی بر برون‌رفت از اين وضعيت. گفتیم كه هر كس از اعضاي شورا كه كانديداي رياست شورا شود به او راي خواهيم داد حتي اگر آقاي مظفري، آقاي زنگنه، يا هر كدام از اعضاي شورا باشد. ولی شهردار در جواب گفت: «تنها بايد آقاي علاسوند انتخاب شود» و اين يعني دخالت در امور شورا.

وی گفت: از مديركل اطلاعات استان، مجموعه بازرسي، نمايندگان خبرگان رهبري و مجلس مي‌خواهيم جلوي كارشكني‌ها را بگيرند. امسال سال تفحص، نظارت و بازرسي از تمام سازمان‌هاي شهرداري خواهد بود و كسي كه نظارت و بازرسي را بر عهده داشته باشد خود بايد پاك باشد و دلال نداشته باشد.

اين عضو شوراي شهر گفت: آقاي شهردار از خدا بترس!

پيشنهاد سعادت‌نيا مبني بر برگزاري جلسه انتخاب هیات رییسه در روزی دیگر با امضاي شش نفر به شورا عرضه شد كه در راي‌گيري، با 13 راي موافق تصويب شد و سرانجام با توافق کلیه اعضا، به روز دوشنبه 31 شهریور ماه موکول شد.

پیش از این نیز، نخستین جلسه انتخاب هیات رییسه جدید شورا که قرار بود 12 شهریور ماه برگزار شود، در غیاب 10 تن از اعضای شورا به حد نصاب نرسید و تشکیل نشد. امروز نیز برای دومین بار این جلسه به روزی دیگر موکول شده است.

https://hoorkhabar.ir/254493کپی شد!
294
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *