تقویت نظارت بر فعالیت شرکت‌های نفتی در تالاب هورالعظیم

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان از تشدید نظارت بر فعالیت شرکت نفت در تالاب هورالعظیم خبر داد.

هورخبر –  محمدجواد اشرفی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در بازدید از تالاب هورالعظیم بر رعایت الزامات زیست محیطی از سوی شرکت نفت تاکید و اظهار داشت: همکاران محیط زیستی مستقر در تالاب هورالعظیم بر فعالیت شرکت‌های نفتی در تالاب نظارت کامل داشته باشند و در صورت رعایت نشدن، الزامات و تعهدات زیست‌محیطی داده شده از سوی این شرکت‌ها، اقدامات قانونی را انجام دهند.

وی در خصوص وضعیت آبگیری تالاب افزود: با توجه به کاهش بارندگی و آورد آب به تالاب، باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که نگهداشت آب در فصل‌های خشک سال بیشتر شود. همچنین باید تلاش کنیم حق‌آبه تالاب مناسب با خشکسالی تامین شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: حفظ آب در تالاب هورالعظیم مانعی در مقابل گرد و غبار است و در جلوگیری از آتش‌سوزی در فصل خشک سال هم تاثیرگذار است.

وی با اشاره به بازدید از طرح‌های شرکت نفت بیان کرد: مسئولان این شرکت‌ها ملزم به رعایت الزامات محیط زیست هستند.

https://hoorkhabar.ir/717211کپی شد!
2713
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.