خبیر: وجود صنعت در بهبود وضعیت معیشتی مردم تأثیری نداشته است

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به حساس بودن وظیفه هیات جذب گفت: تشخیص عمکلرد و صلاحیت علمی و عمومی کار بسیار دشوار و دقیقی است که باید به نحوی عمل شود تا اعضای هیات جذب مدیون کسی نشوند. هم‌چنین باید روش و رویه یکسانی در هیات جذب در تمام کشور وجودداشته باشد.

فرج‌الله خبیر در گردهمایی دبیران، اعضای هیئت‌های اجرایی و کارشناسان مراکز آموزش عالی جنوب و جنوب‌غرب کشور  در دانشگاه شهیدچمران اهواز اظهارداشت: استان خوزستان ظرفیت​ها و پتانسیل​های فراوانی را دارا است و این قابلیت​های فراوان خوزستان نقش مهمی در پیشرفت کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد نفت کشور از استان خوزستان تأمین می​شود، خاطرنشان کرد: شاید برخی از هموطنان ما فکر کنند که وجود منابع و صنایع گسترده در خوزستان در زندگی و رفاه مردم آن تأثیر گذاشته است ولی واقعیت برعکس این امر است.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان عنوان کرد: وجود صنعت نفت و صنایع دیگر بر زیست محیط استان اثر گذاشته است و سلامت مردم نیز از این امر متاثر شده است به‌طوری که ما در دو سال گذشته شاهد مراجعه هزاران فرد به بیمارستان با عوارض تنگی نفس با اولین بارش باران بودیم.

وی در ادامه تصریح کرد: با وجود یک سوم آب​های جاری کشور در استان، خوزستان دارای قابلیت​های کشاورزی بسیاری است و در استان شرکت​های کشت و صنعت متعددی داریم. اما این شرکت‌ها با وجود گستردگی فراوانی و نیروی انسانی زیادی که دارند با مشکلات متعدد و کمبود اعتبارات مواجه هستند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر استان خوزستان مهاجر‌فرست و مهاجر‌پذیر است، به صورتی که نخبگان استان از استان مهاجرت می​کنند و هم‌زمان از دیگر استان​ها نیروی انسانی وارد استان می​شود و غالب این نیروها وارد شده مهارت کافی را برای انجام کارهای حوزه تخصصی خود را  ندارند. در استان خوزستان ترکیب جمعیتی غریبی در حال شکل گرفتن است.

وی با بیان این‌که وجود صنعت در خوزستان در بهبود وضعیت معیشتی مردم تأثیری نداشته است، افزود: در استان خوزستان فرصت رشد به سمت بخش خصوصی وجود ندارد. زمانی که بخش خصوصی حاضر نباشد مردم در اقتصاد نقش ندارد و درآمدها به مرکز انتقال داده می​شود.

خبیر یادآور شد: در استانی مانند استان فارس صنعتی به وسعت صنعت خوزستان وجود ندارد اما در استان فارس میزان فقر به اندازه فقر موجود در خوزستان نیست.

https://hoorkhabar.ir/562536کپی شد!
91
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.