استاندار خوزستان: طرح ”بودجه بدون نفت” در دستور کار استان است

استاندار خوزستان بر لزوم اجرای طرح ”بودجه بدون نفت” در استان تاکید کرد.

عبدالحسن مقتدایی در نشست شورای برنامه‌ریزی که امروز، سوم شهریورماه در محل استانداری برگزارشد، اظهارکرد: با این طرح می‌توانیم بودجه خود را با اتکا به منابع غیرنفتی تامین کنیم.

وی افزود: این طرح به‌زودی آماده می‌شود و می‌توانیم آن را مطرح کنیم و به منظور تشریح آن قرار است سمینارهای مفصلی برگزار کنیم.

مقتدایی تصریح‌کرد: ‌باید برای تامین منابع و بودجه به سمت این‌گونه طرح‌ها برویم. قطعا این طرح شدنی است و برای اجرای آن هم اصرار می‌ورزیم.

وی عنوان‌کرد: ‌این طرح را به عنوان پیشنهاد به وزارت کشور و دولت ارایه خواهیم داد. با اجرای این طرح می‌توانیم درآمدهای مربوط به نفت را صرف سایر بخش‌‌های استان کنیم.

استاندار خوزستان ادامه‌داد: با توجه به شرایط موجود، در حال حاضر بخش کشاورزی استان کاملا می‌درخشد و به‌راحتی می‌توان در این زمینه کار کرد و ما در این زمینه استانی خاص هستیم.

وی با اشاره به توانایی خوزستان در ایجاد منطقه آزاد کشاورزی، خاطرنشان‌کرد: مناطق آزاد فعلی عمدتا تجاری و صنعتی هستند اما برنامه داریم منطقه آزاد کشاورزی در استان ایجاد کنیم و به‌راحتی می‌توان در ایذه و باغملک منطقه آزاد کشاورزی راه‌اندازی کرد.

مقتدایی گفت: اگر به دنبال عزت استان هستیم باید به طرح بودجه بدون نفت توجه کنیم و طرح‌هایی همچون ایجاد منطقه آزاد کشاورزی را در برنامه قرار دهیم. در مناطق آزاد کشاورزی احکام منطقه آزاد حاکم خواهد بود و این مناطق می‌توانند به پیوست مناطق آزاد تشکیل شوند.

در ادامه امید حاجتی، معاون برنامه‌ریزی استانداری خوزستان اظهارکرد: به ۲۶ دستگاه اجرایی استان اعتبارات هزینه‌ای تخصیص می‌یابد که در سال جاری از مجموع این ارگان‌ها تاکنون ۵ دستگاه مبادله موافقت‌نامه خود را در این زمینه انجام داده‌اند که جا دارد از آن‌ها قدردانی کرد. این دستگاه‌ها شامل اداره‌کل زندان‌ها، سازمان اقتصاد و دارایی، سازمان میراث فرهنگی و بهزیستی می‌شوند.

وی افزود: انتظار داریم مابقی دستگاه‌ها نیز به موقع مبادله موافقت‌نامه خود را انجام دهند.

حاجتی با اشاره به آئین‌نامه ماده ۲۱۵ در راستای اجرای پروژه‌های استان، خاطرنشان‌کرد: مجوز این ماده باید برای پروژه‌ها اخذ شود و به آن توجه کرد. براساس این ماده باید مطالعات پروژه قبل از شروع انجام و نکاتی همچون ملاحظات زیست محیطی و پدافند غیرعامل رعایت شود و پروژه را از تمام زوایا مورد توجه قرار داد.

وی افزود: اجرای ماده ۲۱۵ کمک می‌کند تا از توقف پروژه‌های آغاز شده و یا طولانی شدن مدت زمان اجرای و پروژه جلوگیری کنیم.

معاون برنامه‌ریزی استانداری خوزستان گفت: مطالعه و اجرای پروژه‌ها نباید به صورت همزمان اجرا شود و باید در آغاز پروژه، مطالعات آن صورت بگیرد و همواره اعتبار سال اول اجرای هر پروژه باید معادل یک‌سوم اعتبار مورد نیاز پروژه برای اتمام آن باشد.

وی ادامه‌داد:‌ ما در زمینه اعتبارات هزینه‌ای هیچ قیدی را برای دستگاه‌های اجرایی در نظر نداریم و فقط اعتقاد داریم این اعتبار باید صرف هزینه‌های دارای اولویت دستگاه‌ها شود. ما به هیچ‌وجه در این زمینه ورود نمی‌کنیم و این پول را در اختیار مدیران دستگاه‌ها قرار می‌دهیم تا خودشان مدیریت کنند.

حاجتی گفت: هیچ اعتباری جهت جذب نیروهای جدید در دستگاه‌های اجرایی استان داده نشده است و فقط دستگاه‌ها می‌توانند در ازای خروجی و خروج بازنشستگان نیروی جدید وارد، یا نیروهای موجود خود را حفظ کنند.

https://hoorkhabar.ir/231758کپی شد!
118
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.