همه قابلیتهای گردشگری در خوزستان
جلسه ستاد خدمات سفر استان خوزستان عصر دوشنبه (۲۸مرداد ۹۳) در استانداری خوزستان تشکیل شد.
احمد سیاحی، معاون عمرانی استاندار خوزستان، به عنوان رییس ستاد اجرای خدمات سفر، در این جلسه گفت: سفر فقط مربوط به تعطیلات پایان سال نیست و اعتقاد داریم که باید همه امکانات را فراهم کنیم که هر کسی بخواهد به این استان سفر داشته باشد نوع امکانات ما با دیگر استانها متفاوت باشد.
وی بیان کرد: ارایه خدمات از عهده یک سازمان برنمیآید بلکه همه سازمانها و دستگاهها باید دست به دست هم دهند تا این ستاد را به سمتی سوق دهیم که استان خوزستان برای گردشگران خدمات ارزشمند را ایجاد کند.
سیاحی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده که ما با همین امکانات موجود میتوانیم کارهای خوبی را انجام دهیم. نمیگویم نیاز به اعتبارات نداریم ولی با همین شرایط موجود نیز میتوانیم صنعت گردشگری را به سمتی سوق بدهیم که تأثیر خودش را داشته باشد.
او با اشاره به این که در استانی زندگی میکنیم که از همه قابلیتهای گردشگری برخوردار است افزود: اگر ما در هر دستگاهی کارمان را به نحو احسن انجام دهیم میتوانیم شاهد رشد صنعت گردشگری در استان خوزستان باشیم. ما در استان خوزستان ۱۳ یادمان، ۳۶ نقطه حساس دفاع مقدس، رودخانه، سد، جاذبهها و منابع طبیعی فراوان داریم. همچنین شرایط آب و هوایی متنوعی که در استان خوزستان حاکم است. بسیار برای جذب گردشگری مناسب است.
وی ادامه داد: ارایه خدمات سفر به نحو مطلوب برای گردشگران میسر نمیشود مگر این که برنامه عملیاتی که مد نظر داریم برای هر دستگاه اجرا شود. همچنین کارگروهها باید به طور کامل گزارشهایشان را در جلسات ارایه دهند.
رییس ستاد خدمات سفر خوزستان تصریح کرد: برنامههای عملیاتی که مطرح میشوند باید معقول و با توجه به امکانات باشد و زمانبندی مخصوص به خودشان را داشته باشند. مشکلاتی که در ارایه خدمات سفر وجود دارد کاملاً مشخص است و باید برای رفع آنها برنامهریزی صورت گیرد.
معاون عمرانی استاندار خوزستان داد: ما با همکاری هم میتوانیم کارهای اساسی را انجام دهیم. لذا خواهش میکنم همه دستگاههای اجرایی برنامه عملیاتی تدوین کنند و تکلیف هر کارگروهی مشخص شود. این جلسات بابد با دستور کار مشخص استمرار یابد.
سپس افشین حیدری، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، اظهار کرد: امسال برای اولین بار استان خوزستان به عنوان دومین استان مسافرپذیر در کشور مطرح شد. این موقعیت فرصتی برای استان خوزستان است تا طی یک برنامهریزی و هماهنگی بتوانیم از این ظرفیت پیش آمده استفاده کنیم.
وی با بیان این مطلب که ستاد اجرای خدمات سفر با ستاد خدمات سفر نوروزی متفاوت است، توضیح داد: در واقع ستاد مدیریت سفر در طول سال فعالیت خواهد داشت و هدف از تشکیل جلسه ستاد اجرای خدمات سفر، شناسایی مشکلات استان، رفع موانع و ایجاد شرایط و تسهیلات خوب برای گردشگران و همچنین یک نگاه خوب به گردشگران داخلی استان است.
حیدری ادامه داد: کمیتههای ستاد خدمات سفر هر کدام شامل یک رییس، دبیر و اعضایی از دستگاههای مختلف میباشد که به ترتیب عبارتند از کمیته خدمات امداد و نجات به ریاست معاونت سیاسی ـ اجتماعی استاندار، کمیته خدمات انتظامی، امنیتی ترافیکی به ریاست معاونت امنیتی انتظامی استانداری، کمیته امور شهرداریها و دهیاریها به ریاست معاونت عمرانی استانداری، کمیته خدمات اسکان و رفاه به ریاست معاونت برنامهریزی استانداری، کمیته خدمات حمل و نقل به ریاست معاونت امور عمرانی استانداری، کمیته نظارت و تنظیم بازار به ریاست معاونت برنامهریزی استانداری، کمیته ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات به ریاست مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استانداری، کمیته خدمات بهداشتی، سلامت و محیط زیست به ریاست معاونت سیاسی ـ اجتماعی استانداری و کمیته آمار، اطلاعرسانی و تبلیغات به ریاست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان.
وی با اشاره به این که اعضا و دبیران همه این کمیتهها انتخاب شدهاند و شرح وظایف آنها کاملاً مشخص شده است گفت: این ستاد که به ریاست استاندار بود فعلاً به احمد سیاحی، معاون عمرانی استاندار، تفویض اختیار شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان تصریح کرد: امیدوارم همه کسانی که عضو ستاد اجرای خدمات سفر هستند در مباحث وارد شوند و موضوعاتی که مدنظر دارند را بیان کنند و با مطرح کردن موانعی که میتوان با رفع آنها رفاه را برای گردشگران فراهم کرد به نتیجه برسیم.
او اضافه کرد: علاوه بر کمیتههای دیگر ما در استان خوزستان با توجه به حجم عظیم گردشگران راهیان نور یک کمیته دیگر به نام کمیته راهیان نور داریم که ریاست آن را فرماندهی سپاه ولی عصر (عج) بر عهده دارد.
حیدری بیان کرد: امیدواریم با کمک هم امسال ستاد اجرای سفر استان خوزستان بتواند رتبه برتر کشور را به خودش اختصاص دهد.