تاکید مقتدایی بر لزوم تعریف استانداردهایی در حوزه ایمنی‌جاده‌ها

استاندار خوزستان گفت: ما نباید فقط از این‌که تلفات جاده‌ای استان سیر نزولی پیدا کرده خوشحال شویم بلکه باید به دنبال تحقق نبود تلفات جاده‌ای در استان باشیم.

عبدالحسن مقتدایی در کارگاه تخصصی ایمن‌سازی جاده‌ها که امروز، ۴ تیرماه در محل استانداری خوزستان برگزار شد، اظهارکرد: امیدواریم با برگزاری این کارگاه‌ها به بخش ترددهای خودرویی و شهروندان سروسامان بخشیم.

وی افزود: انتظار داریم در جهت کاهش تلفات جاده‌ای به انجام اموری همچون آموزش و نحوه اجرای کار توجه لازم را داشته باشیم.

مقتدایی تصریح‌کرد: باید استانداردهایی در حوزه ایمنی راه‌ها تعریف شود تا بدانیم با توجه محدودیت‌های موجود خود چه اقداماتی را می‌توانیم انجام دهیم.

وی عنوان‌کرد: انواع و اقسام رانندگان و خودروهای مختلف با تفاوت‌ها و فرهنگ‌های متفاوت در استان تردد می‌کنند اما ما این حق را داریم که مقرراتی را وضع کنیم تا کسانی که وارد استان ما  می‌شوند آن را رعایت کنند.

استاندار خوزستان گفت: بحث آموزش طرح ترافیک باید از مقطع پیش دبستانی وجود داشته باشد و همچنین مردم را باید با حقوق خود در زمینه ترافیک و ایمنی جاده‌ها آشنا کنیم. معاونت عمرانی استانداری نیز موظف است درباره ‌ایمن‌سازی جاده‌ای نسخه‌ای را ارایه دهد و همه دستگاه‌ها موظف به اجرای آن هستند.

در ادامه این نشست احمد سیاحی، معاون عمرانی استانداری خوزستان اظهارکرد: ارتقای ایمنی جاده‌ها وظیفه ملی، سازمانی و رسالتی است که برگردن همه ما نهاده شده است. ‌اگر اتفاقی در جاده‌ها برای یک نفر بیافتد به نوعی ما در آن مسوول هستیم.

وی افزود: انجام و ارتقای ایمنی از عهده یک دستگاه خارج است و همه متولیان و مسوولان باید در این زمینه عزم ملی و استانی داشته باشند. ‌ارگان‌هایی همچون راه و شهرسازی، پلیس‌راه‌، راهور، صدا و سیما، آموزش و پرورش و شهرداری همه به نوعی قسمتی از مسولیت‌ها در ارتقای ایمنی را بر عهده دارند.

سیاحی ادامه‌داد: با توجه به این‌که حدود ۷۱ درصد از تلفات جاده‌ای در کشور مربوطه به مسیرهای بدون شهری است باید اقدامات اساسی در بحث ارتقای ایمنی در جاده‌های برون شهری صورت گیرد.

معاون عمرانی استانداری خوزستان افزود: آمارها نشان می‌دهد در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱، ۱۳ درصد کاهش تلفات جاده‌ای در استان محقق شده است. در ۴ ماهه امسال نیز نسبت به ۴ ماهه سال ۹۲، ۶ درصد تلفات جاده‌ای کاهش یافته است.

وی گفت: وجود عواملی همچون ترانزیت، حمل و نقل سنگین، وجود ۱۴ هزار کیلومتر راه اصلی و بزرگراه و روستایی، مسافرت‌های تابستانی و پایان سال، تعداد مسافران، ‌کمبود علائم و وجود یادمان‌ها، بنادر و دیگر قابلیت‌های استان، می‌طلبد موضوع ایمنی و ارتقای ایمن‌سازی جاد‌ه‌ها را در دستور کار داشته باشیم.

سیاحی بیان‌کرد: با توجه به این‌که پس از ماه رمضان، در ماه‌های مرداد و شهریورماه سفرها را در پیش داریم لازم است یکسری اقدامات کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدتی را انجام دهیم.

معاون عمرانی استانداری خوزستان اظهارکرد: ‌ما به‌دنبال این هستیم که یک پکیج عملیاتی برای کاهش تلفات داشته باشیم و ارزیابی‌ها و بازنگری‌هایی انجام دهیم زیرا هدف ما بررسی مشکلات جاده‌ها نیست و ما می‌دانیم که کمبودها چیست.

https://hoorkhabar.ir/156641کپی شد!
90
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.