بعداز ۲۴ خرداد تصمیم گرفتم بیرون از دولت خدمت کنم/ پروسه بعدی انتخابات ۹۴ است/ در زمان احمدی نژاد نقد مخرب نداشتم

عضو مجمع تشخیص نظام گفت: ادامه پروسه انتخاباتی اصلاح طلبان انتخابات اسفند ۹۴ است و باید اصلاح طلبان با اجماع به یک لیست واحد برسند.
محمدرضا عارف در تالار فجر در دانشگاه شیراز در جمع دانشجویان حضور یافت و با پاسخ به پرسش‌های آنان درباره روند اصلاحات اظهار کرد: آنچه من از اصلاحات می‌دانم و بارها به آن اشاره کرده‌ام این است که اصلاحات گفتمان انقلاب است.

وی درباره انتخابات ۹۴ نیز گفت: نگاه ما به انتخابات  نگاهی دراز مدت است و ما در پروسه اول در خرداد ۹۲ موفق شدیم تغییری را که مورد نظر مردم و نظام بود محقق کنیم ادامه این پروسه در اسفند ۹۴ است و ما باید در اسفند ۹۴ هم موفق شویم.

عارف افزود: ما از امسال برنامه‌های راهبردی را شروع کردیم و  سال ۹۳ را سال برنامه‌ها، ضوابط و راهبردها گذاشته‌ایم و وارد هیچ مصداقی نمی‌شویم و مصادیق را برای سال ۹۴  گذاشته‌ایم، بنابراین الان برای ما مشخص نیست که در لیست ما چه کسانی قرار می‌گیرند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: پس از مشخص شدن ضوابط و با یک اجماع مبنایمان این است که از اردوگاه اصلاح طلبان یک لیست واحد بیرون آید.

وی درباره عدم حضورش در دولت تصریح کرد: اگر اصلاح طلب واقعی هستیم نوع صندلی و نوع خدمت هیچ تفاوتی نمی‌کند آنچه مهم است در خدمت مردم و نظام بودن است، با این دیدگاه ما جمع بندی‌مان بعد از ۲۴ خرداد ۹۲ این بود که از سرمایه اجتماعی خلق شده حمایت و حفاظت کنیم بنابراین تصمیم من این بود که به عنوان یک خدمتگذار در بیرون از دولت خدمت کنم.

عارف در باره نقد دولت‌ها به ویژه دولت قبل اظهار کرد: نقد باید هدفش اصلاح باشد و من به دنبال تخریب هیچ دولتی نبودم و حتی در زمان احمدی نژاد یک جا نسبت به ایشان نقد مخرب نداشتم و معتقد بودم که باید به دولت منتخب مردم احترام گذاشت و هرجا حرفی داشتم به دوستانم در دولت احمدی نژاد گفتم.

وی گفت: امروز نیز همین اعتقاد را دارم باید به دولتی که منتخب مردم است احترام گذاشته شود، فضای رقابت در زمان انتخابات باید به فضای رفاقت تبدیل شود و ما نقد را می‌پذیریم اما تخریب را نمی‌پذیریم نه تنها تخریب دولت روحانی بلکه تخریب هیچ دولتی را نمی‌پذیریم.

عارف درباره مذاکرات هسته‌ای افزود: در استفاده از فناوری صلح آمیز هسته‌ای بین هیچ یک از مسئولان کشور اختلاف‌نظری نیست و ما باید از فناوری صلح آمیز هسته‌ای برای پیشرفت استفاده کنیم و این در همه دولت‌ها بود اما رویکردها و تاکیتیک دولت‌ها ممکن است قدری متفاوت باشد.

وی افزود: توجه کنید که سیاست‌های مذاکرات هسته‌ای در شورای عالی امنیت به تصویب و به تایید مقام معظم رهبری می‌رسد و رویکرد دولت در جهت احقاق حقوق ملت و استفاده حداکثری از انرژی هسته‌ای است و ما باید از دولت و تیم مذاکره کننده حمایت کنیم.

منبع : مشرق
https://hoorkhabar.ir/72960کپی شد!
145
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.