رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات کشور:

راویان پیشرفت ظرفیتی تحسین‌برانگیز برای انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی است

این مقام مسئول با بیان اینکه راویان پیشرفت ظرفیتی تحسین‌برانگیز برای انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: اردوهای راهیان پیشرفت، حلقه مفقوده میان «پیشرفت واقعی» و «ادراک عمومی» است که باید به‌صورت مستمر و نظام‌مند تداوم یابد.

هورخبر – افشار پرویزی بابادی، در آیین افتتاحیه «اردوی راهیان پیشرفت» در مجتمع صنعتی فولاد اکسین خوزستان، بر نقش حیاتی این اردوها در معرفی ظرفیت‌های صنعتی و دستاوردهای کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به موقعیت استراتژیک و مرزی خوزستان اظهار داشت: اردوهای راویان پیشرفت، فرصتی بی‌بدیل برای نمایش توانمندی‌های صنعتی استان‌هاست؛ به‌ویژه در استانی مانند خوزستان که هم‌مرزی و جایگاه اقتصادی آن، نقش کلیدی در توسعه ملی ایفا می‌کند.

شرکت‌های صنعتی، نماد مقاومت و پیشرفت اند

رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات کشور بیان کرد: آشنایی خبرنگاران و اصحاب رسانه با دستاوردهای صنعتی، امکانات خلق‌شده و ظرفیت‌های بومی، به‌ویژه در شرایط تحریم، ضرورتی انکارناپذیر است. این شرکت‌های صنعتی، نماد مقاومت و پیشرفت اند و باید هرچه بیشتر به مردم معرفی شوند.

پرویزی‌بابادی خوزستان را «قطب اقتصادی چندبعدی» خواند و افزود: وظیفه رسانه‌هاست که با روایت دستاوردها، نخست همکاران رسانه‌ای و سپس جامعه را با واقعیت‌های پیشرفت کشور آشنا کنند و در این میان اقدام سازمان بسیج رسانه در برگزاری این اردو، الگویی ارزشمند برای ترویج گفتمان پیشرفت و امید است.

وی به اهمیت انتشار اخبار دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفت‌های ملی اشاره کرد و گفت: جنگ روایت‌ها در فضای رسانه‌ای جهانی مشهود است؛ در شرایطی که رسانه‌های معاند با تمرکز بر چالش‌ها، تصویری ناکارآمد از ایران اسلامی ارائه می‌دهند، انتشار اخبار دستاوردهای انقلاب اسلامی و ارتقای سطح آگاهی مردم امری ضروری است.

اهمیت معرفی توانمندی‌های داخلی در حوزه‌های فولاد، نانو و زیست‌فناوری

رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات کشور گفت: توانمندی‌های داخلی در حوزه‌هایی چون فولاد، نانو و زیست‌فناوری نیز برای معرفی به جامعه از ظرفیت های ارزشمند است.

وی با تاکید بر تقویت روحیه خودباوری ملی و خنثی‌سازی تبلیغات دشمن، خاطر نشان کرد: مستندسازی پیشرفت‌های تحریم‌شکن به‌عنوان سند زنده مقاومت (مانند رشد ۸۲ درصدی تولید فولاد ایران طی ۱۰ سال اخیر، پیوند پیشرفت‌ها با آرمان‌های انقلاب اسلامی، دستاوردهایی مانند خودکفایی در فولاد اکسین (با تولید ۱.۷ میلیون تن در سال) تجلی شعار «ما می‌توانیم» و اقتصاد مقاومتی، معرفی موفقیت‌ها، بازتعریف مفهوم «استقلال» در گفتمان انقلاب اسلامی در شرایط کنونی برای امیدبخشی بسیار مؤثر است.

پرویزی‌بابادی اظهار کرد: تبدیل پیچیدگی‌های فنی به روایت‌های قابل‌درک برای عموم (مانند تأثیر فولاد اکسین بر اشتغال ۴۵۰۰ نفر مستقیم و ۱۵۰۰۰ نفر غیرمستقیم و ایجاد گفتمان امید با تمرکز بر ظرفیت‌های بومی (خوزستان با دارا بودن ۸۰ درصد ذخایر معدنی کشور از وظایف رسانه ای به شمار می رود.

الگوی راهیان پیشرفت؛ دیپلماسی رسانه‌ای داخلی

وی افزود: این اردوها با ایجاد اتصال مستقیم رسانه با مراکز تولید، امکان انعکاس بی‌واسطه واقعیت‌ها را فراهم می‌کند.

رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات کشور گفت: استان‌های صنعتی مانند خوزستان، قلب تپنده اقتصاد مقاومتی هستند. رسانه‌ها با روایت دستاوردهایی که در سایه سخت‌ترین تحریم‌ها محقق شده‌اند، نه‌تنها تاریخ انقلاب اسلامی را مستند می‌کنند، بلکه نقشه راهی برای نسل آینده ترسیم می‌نمایند.

وی ادامه داد: اردوهای راهیان پیشرفت، حلقه گمشده میان «پیشرفت واقعی» و «ادراک عمومی» است که باید به‌صورت مستمر و نظام‌مند تداوم یابد.

https://hoorkhabar.ir/717569کپی شد!
3837
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.