استاندار خوزستان:

راهکار اصلی رفع مشکلات، تقویت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در تولید است

این مقام مسئول بر لزوم توسعه همه‌جانبه در استان تاکید کرد و گفت: تقویت بخش خصوصی و افزایش سرمایه‌گذاری در تولید، راهکار اصلی رفع مشکلات است.

هورخبر –  سیدمحمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان در نشست بررسی‌ راهکارهای تحقق شعار سال نو با حضور جمعی از مسئولان، سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی بیان کرد: خوزستان امروز با چالش‌هایی مانند بیکاری، حاشیه‌نشینی و مهاجرت روبه‌رو بوده و نیازمند تحول اساسی است.

وی با اشاره به ضرورت توجه به ابعاد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری توسعه افزود: خوزستان با وجود ظرفیت‌های بالای اقتصادی، هنوز نتوانسته جایگاه واقعی خود را در کشور پیدا کند.

استاندار خوزستان گفت: این استان در طول بیش از ۱۰۰ سال گذشته ماموریت‌های مهمی مانند تولید نفت، محصولات کشاورزی، فولاد و ترانزیت کالا را بر عهده داشته است.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات استان، گستردگی اقتصاد دولتی است و آن طور که باید به بخش خصوصی توجه نشده و همین موضوع یکی از موانع توسعه استان محسوب می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: این نشست، آغاز سلسله گفت‌وگوها برای یافتن راهکارهای عملی توسعه خوزستان است و همکاری همه دستگاه‌ها و فعالان اقتصادی را می‌طلبد.

موالی زاده همچنین از حاضرین در جلسه خواست تا با ارائه نظرات و پیشنهادهای خود، در مسیر پیشرفت استان مشارکت کنند.

https://hoorkhabar.ir/717265کپی شد!
35
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.