برگزاری جشنواره گردشگری سلامت در خوزستان

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان، از برنامه‌ریزی‌های جدید برای برگزاری جشنواره گردشگری سلامت در اردیبهشت ماه سال آینده در شهرهای خرمشهر و آبادان خبر داد.

هورخبر –  محمد جوروند، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خوزستان، از برنامه‌ریزی‌های جدید برای برگزاری جشنواره گردشگری سلامت در اردیبهشت ماه سال آینده در شهرهای خرمشهر و آبادان خبر داد.

این مقام مسئول به مشکلات زیرساختی در حوزه گردشگری سلامت اشاره کرد و از برگزاری جلسات متعدد برای حل آن‌ها خبر داد. همچنین در راستای طرح گردشگری سلامت، مجوز یازده بیمارستان در استان صادر شده است.

جوروند در خصوص نمایشگاه گردشگری تهران اظهار داشت: در این نمایشگاه سه تفاهم‌نامه مهم امضا شده است. بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، شرکت توسعه گردشگری متعهد شده تا با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد تومان، پروژه‌های گردشگری در مناطق گراب بهبهان، گلگیر مسجد سلیمان و باغ بلوط باغملک را تکمیل و به بهره‌برداری برساند. که در نهایت این پروژه‌ها به رونق گردشگری و ایجاد اشتغال برای بومیان این مناطق کمک شایانی خواهند کرد.

https://hoorkhabar.ir/717246کپی شد!
1017
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.