چند توصیه برای مصرف و نگهداری مکملهای غذایی
هورنیوز – دکتر آناهیتا منصوری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با اشاره به بهترین زمان برای مصرف انواع مکملهای تغذیهای اظهار کرد: بهتر است مکملهای آهن، روی، سلنیوم، مس، گلوکزآمین، رویال ژلی، کورکومین (زردچوبه)، جینجیر (زنجبیل)، سینامون (دارچین)، سویا و جنسینگ در روز و قبل از وعده غذایی مصرف شوند. انواع ویتامینهای گروه B، ویتامین C، مولتی ویتامینها، ویتامین E، مخمر آبجو، کوآنزیم Q، ید و منگنز نیز باید در روز و بعد از وعده غذایی مصرف شوند. بهتر است ویتامین D، ویتامین A، ویتامینK، کلسیم، منیزیم، کروم و امگا ۳ شب و بعد از وعده غذایی مصرف شوند.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی گفت: البته اگر متخصص تغذیه نحوه مصرف این مکملها را به گونه دیگری تعیین کند، به دلایل دیگری از جمله عدم تداخل جذب مکملها است و باید بر اساس گفتههای وی مکملها مصرف شوند. محل مناسب برای نگهداری مکملهای غذایی جایی است که در معرض نور خورشید و همچنین مرطوب و گرم نباشد. نیازی به نگهداری مکملها در یخچال نیست، البته آشپزخانه نیز به دلیل اینکه معمولا گرم و مرطوب است جای مناسبی برای نگهداری مکملها نمیباشد، بنابراین بهترین محل برای نگهداری مکملهای غذایی، اتاق خواب یا دفتر کار است.