قتل ۶۰ زن خوزستانی در سکوت خبری!

هورنیوز – دکتر فرشته روح افزا در رابطه با پرونده‌ای که هفته گذشته درباره قتل یک زن ۱۷ ساله اهوازی خبری شد، اظهار کرد: تمام دستگاه‌های متولی زن و خانواده باید روی مسائل قومیتی تأمل داشته باشند چون با وجود پیشرفت تکنولوژی و تغییر دنیا، چنین مسائلی در برخی استان‌های کشور حل نشده باقی مانده است.

 

وی اعلام کرد: در بین سال‌های ۹۸ تا ۱۴۰۰، ۶۰ زن در این استان به قتل رسیده‌اند که فقط یکی از آن‌ها اطلاع رسانی شده است. تعصبات قومی قابل بررسی نیست ولی یکی از دانشگاه‌های مقیم استان، در حال بررسی این معضل است تا راه حل درستی پیدا کند.

 

این پژوهشگر افزود: نمی‌توان در تحجر زندگی کرد و کار را پیش برد؛ چراکه در نهایت کار به اینجا می‌رسد. موضوعات قومی به آن شهر و شهروندان باز می‌گردد و فضای مجازی هم به مسئولانی باز می‌گردد که آن را کاملا رها کرده‌اند. ولنگاری فضای مجازی در خارج از ایران دیده نمی‌شود و هر یک از جوانان در آن کشورها دارای یک کد “آی پی” هستند تا مشخص شود کاربرها به چه مطالبی دسترسی دارند.

 

روح افزا گفت: وزارت ارتباطات باید نسبت به عدم تعیین و نظارت بر سطحِ مشخصی از اینترنت در دسترس پاسخگو باشد. حال آن که فرزندان ما و همه افراد جامعه باید به این فضا دسترسی داشته باشند ولی آگاهی‌های لازم برای استفاده از این فضا مهم است.

 

پژوهشگر حقوق زنان همچنین به اهمیت آموزش برای استفاده از اینترنت، تشکیل خانواده و مدیریت مسائل قومیتی تاکید کرد و افزود: برخی خانواده‌ها برای جلوگیری از آبروریزی فرزندان خود را در سنین پایین به تشکیل زندگی وا می‌دارند ولی بعدها دچار مشکلات بسیاری می‌شوند.

 

روح افزا خاطرنشان کرد: اگر آموزش برای ازدواج را جدی نگیریم، فرزندان در آینده دچار مشکلات عدیده خواهند شد. برخی خانواده‌ها در فضایی جدا از جوانان زندگی می‌کنند و این فاصله خطرناک است.

 

رادیو گفت و گو

https://hoorkhabar.ir/702381کپی شد!
120
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.