اهوازی‌ها، خودشان را قرنطینه کنند

هورنیوز – بنا به گفته مسئولان بهداشتی و درمانی، روند مراجعه به مراکز بهداشتی برای نمونه‌گیری صعودی است و مراجعه و بستری در بیمارستان‌ها نیز تا نزولی شدن فاصله دارد.

 

این در حالی است که هنوز تردد در سطح شهرها به حالت یک وضعیت قرمز در نیامده است و اصناف نیز نصفه و نیمه باز هستند.

 

در این شرایط و با نزدیک شدن به ایام پایان سال، مسئولان بهداشتی خوزستان از مردم می‌خواهند حداقل خودشان، خودشان را قرنطینه کنند.

 

رئیس پلیس راه استان مطرح کرد

کاهش تردد خودروهای شخصی در محورهای خوزستان

رئیس پلیس راه خوزستان با اشاره به عودت ۳۰ هزار خودرو به مبداء در خروجی شهرهای خوزستان در روزهای اخیر گفت: بسیاری از تذکرات و خودروهای عودت داده‌شده، خودروهایی بوده‌اند که آخر هفته‌ها قصد خروج از شهرها را داشته‌اند.

 

سرهنگ رضا دولتشاهی در خصوص نحوه اعمال محدودیت تردد در ورودی‌ها و خروجی‌های استان خوزستان و شهرهای قرمز و نارنجی اظهار کرد: با توجه به شرایط خوزستان و با اقدامات انجام‌شده، شاهد کاهش تردد در محورها هستیم و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۱۲ تا ۱۵ درصدی تردد خودروهای شخصی را داشته‌ایم که میزان چشمگیری است.

 

وی با اشاره به وضعیت تردد در محورهای استان خوزستان در روزهای آخر هفته و تعطیلی گفت: بسیاری از افرادی که در آخر هفته‌ها در محورهای خوزستان تردد می‌کنند کارکنانی هستند که به صورت اقماری (دوره‌ای) در شرکت‌ها شاغل هستند و در روزهای آخر هفته به شهر خود بر می‌گردند. البته برخی افراد نیز قصد سفر به شهرهای شمالی استان را دارند که با توجه به محدودیت تردد، تعداد زیادی اعمال قانون می‌شوند.

 

وی با اشاره به عودت ۳۰ هزار خودرو به مبداء در خروجی شهرهای خوزستان در روزهای اخیر افزود: بسیاری از تذکرات و خودروهای عودت داده‌شده، خودروهایی بوده‌اند که آخر هفته‌ها قصد خروج از شهرها را داشته‌اند.

 

رئیس پلیس راه خوزستان گفت: سعی کرده‌ایم اجازه تردد غیرضروری ندهیم اما همچنان در روزهای پنجشنبه و جمعه شاهد تردد غیرضروری مردم هستیم.

 

مسئول ICU بیمارستان رازی اهواز تشریح کرد

عوارض جدید کرونا؛ از سوراخ شدن ریه تا تخریب پارانشیم ریوی

مسئول ICU بیمارستان رازی اهواز گفت: یکی از عوارض جدید کرونا سوراخ شدن ریه است؛ این عارضه در پیک‌های قبل نیز مشاهده می‌شد اما اکنون بروز آن نسبت به پیک‌های قبلی بسیار افزایش یافته است به گونه‌ای که بیماران با مراجعه اول، این عارضه را دارند.

 

دکتر فرهمند کلانتری اظهار کرد: در مجموع، بیماران بدحال به بخش ICU منتقل می‌شوند؛ در پیک‌های قبلی کرونا، ۸۵ درصد بیماران درمان سرپایی داشتند و ۱۰ درصد در بخش‌های عادی و ۵ درصد در ICU بستری می‌شدند اما در پیک جدید، تعداد بیماران بدحال بیشتر است و به همین نسبت، درصدهایی که قبلا در این زمینه تعریف شده نیز متفاوت شده است.

 

وی افزود: در حال حاضر بیماران با حال عمومی بدتری به بیمارستان مراجعه می‌کنند و نیاز به ICU بسیار افزایش یافته است.

 

این متخصص بیهوشی و ICU گفت: تخت‌های ICU محدود است و به همین دلیل، در این مدت ظرفیت ICU در بیمارستان رازی اهواز چهار برابر افزایش یافته است.

 

وی با اشاره به عوارض جدید کرونا، گفت: یکی از عوارض جدید کرونا سوراخ شدن ریه است؛ این عارضه در پیک‌های قبل نیز مشاهده می شد اما اکنون بروز آن نسبت به پیک‌های قبلی بسیار افزایش یافته است به گونه‌ای که بیماران با مراجعه اول، این عارضه را دارند.

 

کلانتری افزود: برای این بیماران باید بلافاصله مداخله جراحی انجام شود و در ریه لوله‌گذاری کنیم و هوا تخلیه شود.

 

مسئول بخش ICU بیمارستان رازی اهواز با اشاره به دیگر علائم بیماران در پیک جدید کرونا در خوزستان گفت: اکثر بیماران با عارضه خلط خونی به بیمارستان مراجعه می‌کنند. سومین علامتی نیز که در این پیک بیشتر مشاهده می‌شود جمع شدن هوا در مدیاستن قدامی (میان‌سینه؛ فضای بالای قلب در قفسه‌سینه) و نیز آمفیزم (نابودی و تخریب پارانشیم ریوی) است. آمفیزم در بسیاری از این بیماران به صورت ناگهانی رخ می‌دهد.

 

وی تصریح کرد:  بیماران با اکسیژن خون پایین‌تری به بیمارستان مراجعه می‌کنند و در واقع در این پیک که با کرونای جهش‌یافته مواجه هستیم، بیماران بدحال‌تر هستند.

 

دبیر شورای سلامت اهواز مطرح کرد

اهوازی‌ها دو هفته آخر سال، خودشان را قرنطینه کنند

دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به گردش‌های غیر ضروری در سطح شهر، گفت: این روزها، آرزوی ما این است که خیابان‌ها و کوچه‌های اهواز را خلوت ببینیم؛ از مردم خواهش می‌کنیم دو هفته پایانی سال را در خانه بمانند تا خودقرنطینگی ایجاد شود.

 

دکتر مهران احمدی‌بلوطکی اظهار کرد: بیش از ۵۰ درصد گردش‌های روزانه در معابر و سطح شهر، غیر ضروری است و از کجا معلوم این افراد که در خیابان می‌چرخند، آلوده و ناقل نباشند؟

 

وی افزود: ما در حال تلاش و بیماریابی هستیم اما زمانی که بیماران را رصد می‌کنیم می‌بینیم که بیمار در منزل نیست و قرنطینه را رعایت نکرده است.

 

دبیر شورای سلامت اهواز با بیان اینکه راه‌اندازی کمپین “در خانه می‌مانم” ضروری است، گفت: این روزها، آرزوی ما این است که خیابان‌ها و کوچه‌های اهواز را خلوت ببینیم؛ از مردم خواهش می‌کنیم دو هفته پایانی سال را در خانه بمانند تا خودقرنطینگی ایجاد شود.

 

وی بیان کرد: فشار زیادی بر کادر بهداشت و درمان وارد شده است و خواهش می‌کنیم مردم همکاری بیشتری داشته باشند تا گرفتار کرونا و بیمارستان نشوند.

 

معاون اورژانس پیش‌بیمارستانی علوم پزشکی اهواز خبر داد

ابتلای تاکنون ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس علوم پزشکی اهواز به کرونا

معاون فنی اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از ابتلای تاکنون ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس به کرونا در شهرهای تابعه این دانشگاه خبر داد.

 

نادر سلطانی با اشاره به فعالیت ۱۷۰ پایگاه اورژانس در سطح استان خوزستان، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، حدود ۸ هزار و ۹۰۰ بیمار توسط فوریت‌های پزشکی خوزستان جابه‌جا شده‌اند.

 

وی افزود: یک هزار و ۸۵۰ مورد یعنی حدود یک‌چهارم موارد جابه‌جایی، مربوط به پیک سوم (پیک فعلی) است بنابراین باید مردم از وسعت درگیری که در این پیک رخ داده است، آگاه باشند.

 

سلطانی تصریح کرد: تقریبا تاکنون ۷۰ نفر از پرسنل اورژانس در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به کرونا مبتلا شده‌اند و خوشبختانه تقریبا همه رو به بهبود هستند.

 

معاون فنی اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون مشکلی از سوی شهرستان‌ها در زمینه جابه‌جایی بیماران مخابره نشده و همه بیماران خدمات لازم را دریافت می‌کنند و جابه‌جایی‌ها به موقع انجام می‌شود.

 

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: تمام تجهیزات لازم اعم از اکسیژن مورد نیاز و وسایل حفاظتی نیز به اندازه کافی وجود دارد.

ایرنا

https://hoorkhabar.ir/693464کپی شد!
160
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.