چرا استاندار خوزستان در زمان بحران به تهران می رود؟
هورنیوز – شرایط سخت این روزهای مردم اهواز که باران و به دنبال آن آبگرفتگی، آن را به وجود آورده بر کسی پوشیده نیست. مسئولان میگویند که رفع این مشکل که سالهاست با این مردم عجیبن شده هزینه بر است. از همین رو به این زودیها نمیتوان امیدوار بود که این مشکل چند ساله برطرف گردد اما حداقل کاری که مسئولان میتوانند در این شرایط برای مردم خوزستان انجام دهند این است که در کنارشان باشند و آنچه را که از دستشان بر میآید برای آنها انجام دهند.
نکته مهمی که غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان از آن غافل مانده و راهی تهران شده برای انجام مصاحبه! گلهها از این استاندار زیاد است به خصوص آنکه عملکرد قابل قبولی در بحرانهای ایجاد شده از سیل نداشته و معمولا سعی کرده است که توپ را در زمین دیگری بیندازد و به نوعی از خود سلب مسئولیت کند. اما بهتر بود در عصر دیجیتال مشکلات مردم استانش را از خوزستان از طریق تماس تصویری به گوش دیگر مسئولان میرساند.
در تهران چه میکنی؟
در این راستا مصطفی داننده روزنامه نگار نوشت:« عکسی در فضای مجازی دست به دست میشود که در آن استاندار خوزستان در حال ذکر فرستادن قبل از آغاز برنامه زندهاش در تلویزیون بود. برنامهای که در تهران روی آنتن میرود. با دیدن عکس با خودم گفتم، استاندار در تهران چه میکند؟ خوزستان زیر آب است و مردم از قایق به جای ماشین استفاده میکنند، غلامرضا شریعتی در تهران به دنبال چه میگردد؟ میدانم، استاندارها معمولا هفتهای یک بار برای انجام کارها، سری به پایتخت میزنند اما این رفت وآمد برای شرایط عادی است نه در وضعیت بحرانی سیل و غم.
وقتی در جایی از این کشور بلایی مثل سیل یا زلزله اتفاق میافتد، مسئولان از تهران بلند میشوند و راهی آن محل میشوند و بعد استاندار یک استان سیلزده، خود به تهران می رود! یاللعجب. شاید بگویند که برای دیدار با مقامات عالی دولت راهی پایتخت شدهاند که پذیرفتنی نیست.
این روزها خیلی راحت از طریق ویدیو کنفرانس میشود با همه ارتباط برقرار کرد. این روزها به واسطه کرونا خیلی از نوهها با پدربزرگ و مادربزرگهای خود اینگونه صحبت میکنند چه برسد به رئیس جمهور با یک استاندار!
شاید برای شرکت در برنامه تلویزیونی به تهران آمدهاند که باید بگوییم بهتر بود با مردم خوزستان از طریق شبکه خوزستان حرف میزدید. اگر میخواستید مردم ایران صدای شما را بشنوند بازهم از طریق ارتباطات اینترنتی میتوانستید حرفهای خود را بزنید.
تلویزیون با این بودجهای که میگیرد، توان برقراری یک ارتباط از راهدور دارد،خیالتان جمع. مردم خیلی چیز عجیب و غریبی از شما نمیخواهند، فقط میخواهند مشکلاتشان را ببینید و راه حل آن را پیدا کنید.
سیل مثل یک غارتگر به زندگی مردم زده است. خیلی از وسایل برقی مردم بیچاره دیگر قابل استفاده نیست. خیلی از آنها با خونِدل زندگی خود را ساخته بودند و حالا میبینند که همه چیز را از دسته دادهاند و دوباره روز از نو، روزی از نو.
شاید شما ندانید اما تهیه یک زندگی ساده در این زمانه گرانی و تورم، رستم میخواهد. یک کارگر ساده چگونه میتواند دوباره یخچال، تلویزیون و وسایل برقی بخرد؟ چگونه میخواهد خیمه افتاده را علم کند؟ مردم خوزستان انتظار زیادی ندارند.
آنها با همه سختیها ساختهاند. هنوز جای گلولههای عراق در برخی از شهرهای خوزستان مثل خرمشهر قابل مشاهده است. مردم میخواهند وقتی باران میآید، فاضلاب شهر سر از خانههای آنها در نیاورد. میخواهند وقتی باران میآید، خانههای آنها میزبان سیل نباشد.
خودتان را جای یکی از این مردم سیلزده بگذارید و ببینید که میتوانید در عصر کرونا، تورم، گرانی، بیکاری و سیل، زندگی را مدیریت کنید؟ به خدا که سخت است. باید به تک تک سرپرستان خانوادههای ایرانی، نوبل اقتصاد بدهند که میتوانند در این شرایط سخت، ماه مالی را به پایان برسانند و چرخ زندگیشان را بچرخانند.»
به گزارش هورنیوز، اکثر مدیرانی که مسئول بحرانهای اخیر در خوزستان هستند در زمان تصدی غلامرضا شریعتی بعنوان استاندار خوزستان صاحب مسئولیت شده اند و وی نیز از برخی مدیرانش مثل مدیرعامل آبفای استان به شدت حمایت کرده و در نهایت نتایج امروز حاصل شده است. شریعتی پس از چهارسال مدیریت بر این استان می بایست پاسخگوی عملکرد خویش باشد.