۵۷ پروژه تحقیق و توسعه در پتروشیمی‌های هلدینگ خلیج فارس تعریف شد

هورنیوز – علی‌اصغر بازگیر مدیر برنامه‌ریزی و مطالعات فنی و اقتصادی هلدینگ خلیج فارس در آیین رونمایی از محصول KMT-10 و MTDA با اشاره به توجه به فعالیت‌های تحقیق و توسعه در هلدینگ خلیج فارس گفت: پتروشیمی کارون یکی از پیشتازان R&D در هلدینگ خلیج فارس است. تحقیق و توسعه در دنیا سهم بالایی حدود ۴ درصد از درآمدهای شرکت‌هایی پتروشیمی را به خودش اختصاص می‌دهد.

 

وی افزود: طبق آمار ۱۰ درصد پرسنل شرکت‌ها در بخش R&D آن شرکت کار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و ما در حوزه خلیج فارس نیز باید سیاست‌ها و استراتژی‌هایمان را به این سمت معطوف کنیم. نقش تحقیق و توسعه در دارایی‌های نامشهود شرکت‌ها بسیار جالب توجه است. در حال حاضر دانش و تکنولوژی آن قدر بااهمیت شده که بین ۶ تا ۲۰ درصد دارایی شرکت‌های پتروشیمی در دنیا را تشکیل می‌دهد. یعنی دانش و تکنولوژی جزو دارایی‌های نامشهود شرکت‌ها به شمار می‌آید.

 

بازگیر اضافه کرد: ۶۹ درصد از اختراعات دنیا در سال گذشته در بلوک شرق اتفاق افتاده است و حدود ۳۰ درصد از اختراعات در آمریکای شمالی و اروپا رخ داده است. این موضوع نشان می‌دهد که پیشرفت تکنولوژیک از بلوک غرب به شرق شیفت پیدا کرده است. مؤسسه PWC در یک قرن تحقیقات خود عنوان کرده است که ۶۹ درصد از فعالیت‌های تحقیق و توسعه برای اثرگذاری در بخش فروش محصولات بوده است. این اعداد و ارقام را خدمتتان عرض می‌کنم تا شما به اهمیت مباحث مربوط به تحقیق و توسعه آشنا شوید.

 

مدیر برنامه‌ریزی هلدینگ خلیج فارس اظهار داشت: ما نباید بودجه‌های بخش تحقیق و توسعه را در شرایط کاهش درآمدها کاهش دهیم. تجربه شرکت‌های موفق در دنیا نشان می‌دهد که با کاهش درآمد آن شرکت نه تنها بودجه R&D کاهش نیافته بلکه افزایش نیز یافته است. این بودجه هزینه محسوب نمی‌شود، بلکه نوعی سرمایه‌گذاری است و هم اکنون نیز حدود ۸۵ درصد از پروژه‌های تحقیق و توسعه در صنعت پتروشیمی در پروژه‌های عملیاتی انجام می‌شود و ما نیز باید چین رویکردی داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: هم اکنون ۵۷ پروژه R&D در بین شرکت‌های پتروشیمی در هلدینگ خلیج فارس تعریف شده است و برای ایجاد مدل و ساختار نوآوری در هلدینگ ما از همه اساتید و خبرگان دعوت کردیم تا بتوانیم ظرفیت‌های این بخش را افزایش دهیم.

https://hoorkhabar.ir/690219کپی شد!
36
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.