فشار برای بهکارگیری نمایندگان مجلس دهم و آقازادهها در دولت!
هورنیوز – چند وقت پیش بود که خبری مبنی بر استخدام و بهکارگیری برخی از نمایندگان مجلس دهم در دستگاههای دولتی منتشر شد.
بر اساس این گزارش؛ نزدیک به ۸۰ نفر از نمایندگان مجلس دهم تأیید صلاحیت نشدند و در حدود ۱۷۰ نفر هم نتوانستند به مجلس یازدهم راه پیدا کنند، به همین دلیل برخی از بهارستان راه دستگاههای مرتبط با پاستور را در پیش گرفتند.
در همین رابطه روز گذشته برخی رسانهها اعلام کردند که «محمدرضا تابش»، نماینده رد صلاحیت شده یزد در مجلس دهم و خواهرزاده رئیس دولت اصلاحات با حکم وزیر صمت بهعنوان مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات منصوب شده است.
خبری که محسن دهنوی یکی از نمایندگان مجلس یازدهم و عضو هیئت رئیسه بهارستان تأیید کرد و در توئیترش درباره این انتصاب نوشت: «برای پیگیری این موضوع با سرپرست وزارت صمت گفتگو کردم. ضمن تاکید بر فشار برای این انتصاب، صراحتاً مخالفت خود را اعلام نمودند و گفتند که قصدی برای تسلیم شدن در مقابل فشارها ندارند. به ایشان اطمینان دادم مجلس در این موضوع حامی ایشان بوده و شدیدا با انتصابات اینچنینی مخالف است».
انتصاب و بهکارگیری نمایندگان مجلس در دولت برای بار نخست نیست. چند وقت پیش لیستی منتشر شده بود که برخی از نمایندگان بهارستان که از ورود به مجلس یازدهم بازماندند در وزارت نفت استخدام شدند. البته مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت در رابطه با موضوع جنجالی استخدام نمایندگان مجلس در وزارت نفت گفت: «نمایندگانی که از آنها نام برده میشود، از سالها قبل به استخدام وزارت نفت در آمده بودند یا از دستگاههای دیگر به این وزارتخانه منتقل شدهاند».
الیاس حضرتی، بهروز نعمتی، بیگلری، جلیل مختار، کعبی، غلاممحمد زارعی، بهرامنیا و علی ساری از جمله نمایندگانی بودند که اسامی آنها در لیست استخدامی وزارت نفت قرار داشته است. البته حضرتی در یک دورهای از وزارت نفت بازنشسته شد و بعد از مجلس دهم دوباره در وزارتخانه بهکارگیری شد.
از سویی دیگر محمدسعید انصاری، عبدالله تمیمی، حسن شبانپور، حمید کریمی، شمسالله بهمئی، سیدشریف حسینی، سیدمؤید حسینیصدر، امیرعباس سلطانی، سعید حیدریطیب، جلیل جعفری و سید عماد حسینی از جمله دیگر نمایندگان مجلس دهم شاغل در وزارت نفت هستند.
تنها وزارت نفت و صمت نمایندگان سابق مجلس را بهکارگیری نکرده است. وزیر کشور هم در حکمی محمدجواد کولیوند را بهعنوان معاون پارلمانی وزیر کشور منصوب کرد. او نماینده کرج در مجلس دهم بود که برای مجلس یازدهم از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
در همین رابطه هدایتالله خادمی، نماینده مجلس دهم، با اشاره به جذب برخی نمایندگان جامانده از مجلس یازدهم در دستگاههای دولتی اظهار کرد: «این موضوعی مسلم است که هرچه در مجلس برای جلوگیری از آن فریاد زدیم کسی اعتنا نکرد».
وی با بیان اینکه در طول مجلس دهم همواره نسبت به رانت دو طرفه میان نمایندگان و دستگاههای اجرایی به مسئولان قوه قضائیه، مقننه و دولت تذکر دادم، افزود: «برخی نمایندگان با پیشبینی اینکه شاید در مجلس بعد امکان حضور نداشته باشند مقدمات حضور خود در وزارتخانهها و دستگاههای دولتی را فراهم میکردند».
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی گفت: «برخی وزرای دولت هم با این اطمینان که نماینده کاری با او ندارد، هر طور دلشان خواست رفتار کردند و این یک جریان دوسویه میان برخی نمایندگان با مسئولان دولت بود».