هلدینگ خلیج فارس بازهم گل کاشت!
هورنیوز – در روزهایی که بخش درمان کشور زیربار مسئولیت کنترل شیوع بیماری کرونا قرار دارد و علی الخصوص در ناحیه جنوب کشور و خوزستان شرایط کاملاً بحرانی است، به یکباره خبر میرسد که بنابر اظهارات رسمی مسئولین و طی جلسه ای که در تهران برگزار شده، مدیریت بیمارستان ماهشهر بدون هیچ گونه هماهنگی قبلیای برکنار میشود و در اقدامی عجیبتر بعد از سه روز دوباره ابلاغیه برگشت به کارش را دریافت میکند. با این که این اقدام و ابلاغیه عزل این رئیس بیمارستان موجب اعتراض شدید سایر شرکت ها شد و سرانجام هم بی نتیجه باقی ماند اما طبق اظهارات رئیس بیمارستان ماهشهر ابعاد جدیدی از این ماجرا نمایان شد.
ناصر امیر پور- رئیس بیمارستان ماهشهر در خصوص کم و کیف این تلاش نافرجام گفت: اگر از ابتدای ماجرا بخواهیم به این موضع اشاره کنیم، باید بگویم کلید اصلی این ماجرا از چندین سال قبل و با آغاز بحث جنجالی خصوصی سازی و اصل ۴۴ روشن شد و تلاش های زیادی هم برای خصوصی سازی بیمارستان های تحت پوشش وزارت نفت انجام شد که بلاتکلیف مانده بود. اما با بالا گرفتن دوباره این بحث در سال ۹۵ و حواشی پیرو آن، درهمان زمان تصمیم بر این شده بود که این بیمارستان به یک شرکت خصوصی واگذار شود که با نارضایتی کامل کارکنان رسمی و قراردادی این بیمارستان ها مواجه شد از سویی دیگر از آنجایی که با خصوصی سازی هزینه های درمان هم بالا میگرفت با اعتراضات زیادی روبه رو شد و به بیت رهبری و دیوان عدالت اداری شکایت شد که به دنبال این اعتراضات، دیوان عدالت مهر ماه سال گذشته یعنی حدود ۱۷ / ۷ / ۹۸ حکم توقف روند خصوصی سازی بیمارستان های شرکت نفت را صادر کرد و بیمارستان نفت همچنان دولتی باقی ماند.
افزون بر این باید به این موضع هم اشاره کرد که وقتی یک بیمارستان دولتی است حکم تغییر رئیس آن بیمارستان که به نوعی کارمند دولت محسوب میشود هم به دست یک مقام دولتی میسر میشود و بر اساس قوانین یک مدیر شرکت خصوصی نمیتواند یک سمت دولتی را تغییر دهد.
امیر پور در ادامه با عنوان این دو موضوع گفت: چند وقت پیش هم که حکم تغییر سمت با هماهنگی مدیرعامل پتروشیمی بندرامام به دست من رسید فردای همان روز دادستان به موضوع ورود کرد و با من تماس گرفتند و اعلام شد به هیچ عنوان حق ندارید سمت خود را ترک کنید و اموال و اسناد را تحویل کسی بدهید؛ که بعد از چند روز حکم من دوباره برگشت.
امیر پور در ادامه با اشاره به این نکته که یک سمت دولتی فقط به دست یک مقام دولتی قابل تغییر است گفت: هر گونه ابلاغیه ایه که از سوی یک مدیر بخش خصوصی در این میان مطرح شود فاقد اعتبار محسوب میشود. این گفتهها اما در حالی است که طبق شایعات شنیده شده داستان ابعاد دیگری نیز داشته است؛ شنیده ها حاکی از این است که جلسه ای که منجر به به تغییر این مدیر شد در تهران و با حضور مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، مدیرعامل پتروشیمی بندرامام و سمیعی مدیر عامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت برگزار شده است.
از سوی دیگر هم، از بندرامام خبر می رسد مدیرعامل پتروشیمی بندرامام تنها به دلیل داشتن سهم بالا در مدیریت و هزینه های مربوط به بهداری و بهداشت منطقه ماهشهر نقش تعیین کننده ای در انتصاب مدیریت بیمارستان ماهشهر دارد بدون هماهنگی با سایر شرکت های پتروشیمی مستقر در منطقه اقدام به برکناری رییس بیمارستان ماهشهر کرده بود که این اقدام ناهماهنگ موجب اعتراض شدید سایر شرکت ها شده و حسب اطلاعات واصله طی تماس با مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس اعلام می کنند چنانچه جابجایی انجام شده لغو نشود قرارداد خدمات بهداشتی خود با بیمارستان را لغو کرده و با سایر مراکز درمانی منطقه قرارداد خواهند بست.
در ادامه اما مدیرعامل هلدینگ نیز در تماس با برخی مدیران عامل شرکت های تولیدی منطقه از آنان می خواهد هرچه سریع تر مشکل ایجاد شده را رفع و رجوع کرده از تشدید یا وقوع حوادث پیش بینی نشده جلوگیری نمایند؛ که جمع بندی جلسه مدبران منطقه در نهایت به این اقدام منتهی می شود که رییس سابق بیمارستان پتروشیمی ماهشهر مجددا در پست خود ابقا می شود.
اما در نهایت نکته قابل تامل اینجاست که در حالی که به گفته خود مدیر بیمارستان ماهشهر این بیمارستان بعد از عید نوروز هیچ گونه تجهیزات بهداشتی و پیشگیری از کرونایی از سوی وزارت نفت دریافت نکرده است، آیا رواست که در چنین شرایطی که یک مجموعه حیاتی با بحران نبود امکانات و تجهیزات هم دست پنجه نرم میکنند تغییر عجولانه رئیسش آن هم بدون اخذ مجوزهای لازم صورت بگیرد؟ و لازم است مسئولین امر در خصوص لزوم این تغییر پاسخگو باشند و از سوی مسئولین بازرسی و نهادهای نظارتی مورد بررسی قرار گیرد.
شعار سال