فعالیت ۱۴ حوزه انتخابیه اصلی جهت ثبت نام کاندیداهای مجلس در خوزستان

هورنیوز – علی حسین حسین زاده امروز (یکشنبه ۱۰ آذر) با حضور در حوزه مرکزی ثبت نام نامزدهای انتخاباتی دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ثبت نام کاندیداها برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح امروز همزمان با سراسر کشور آغاز شده که این برنامه به مدت هفت روز و تا ۱۶ آذر ادامه دارد.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان با بیان اینکه کاندیدها می توانند از ساعت ۸ تا ۱۸ به حوزه های انتخاباتی جهت ثبت نام مراجعه کنند افزود: در این دوره همه مراحل ثبت نام به صورت سامانه انجام گرفته و به محض اینکه انجام عملیات ثبت نام، به صورت آنلاین به هیئت نظارت، وزارت کشور و ستاد انتخابات اعلام و در همان روز استعلام از منابع چهارگانه انجام می شود.
وی ادامه داد: خوزستان دارای ۲۷ فرمانداری است که برای انتخابات ۱۴ حوزه اصلی در نظر گرفته شده و داوطلبان برای ثبت نام به این حوزه ها مراجعه می کنند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه در حوزه اهواز چهار فرمانداری قرار دارد تصریح کرد: اهواز حوزه اصلی و شهرستان های کارون، حمیدیه و باوی حوزه های فرعی محسوب می شوند.
وی با بیان اینکه برنامه زمان بندی شده به طور کامل دقیق بوده و امکان هیچ گونه تمدیدی وجود ندارد عنوان کرد: کاندیداها مدارک لازم را همراه خود داشته باشند، ثبت نام بدون داشتن مدارک کامل امکان پذیر نیست.