تأکید نماینده ولی‌فقیه در خوزستان بر اهمیت رسانه و فضای مجازی

هورنیوز – حجت‌الاسلام سیدعبدالنبی موسوی‌فرد ظهر یکشنبه ۱۵ اردیبهشت در دیدار با جمعی از فعالان انقلابی فضای مجازی اظهار کرد: امروزه تبلیغ در دنیا مسئله بسیار مهمی است و با تبلیغ خیلی کارها اثرگذارتر می‌شود که به تعبیری تبلیغ مانند یک سلاح است؛ اما این سلاح توسط دشمن همواره مورد استفاده قرار می‌گیرد که ما نیز باید از آن به بهترین نحو استفاده کنیم. البته بنده می‌بینم که برخی عزیزان انقلابی واقعاً در عرصه تبلیغ و رسانه دارند می‌درخشند.

وی افزود: یکی از موارد مهم که باید در فضای مجازی و رسانه مورد توجه خاص باشد بحث آبروی مؤمن است؛ اسلام تأکید ویژه‌ای بر حفظ آبروی مومنان دارد اما برخی در رسانه‌ها آبروی افراد را می‌برند که این موضوع به بازی با آبروی نظام نیز می‌انجامد که باید در این جهت خیلی مراقب بود.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان گفت: روحیه مطالبه‌گری بسیار مهم است و در رأس همه مطالبه‌گران خود مقام معظم رهبری هستند؛ باید در جهت احیای این روحیه بکوشیم و دائماً این موضوع یادآوری شود.

منبع: فارس

https://hoorkhabar.ir/679769کپی شد!
77
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.