ترکیب هیئت مدیره کانون کارفرمایی خوزستان مشخص شد

به گزارش هورنیوز – پس از برگزاری انتخابات و مشخص شدن ترکیب هیئت مدیره کانون انجمن های صنفی کارفرمایی خوزستان، سمت هر یک از اعضای این کانون مشخص شد.
در هیئت مدیره جدید کانون انجمن های صنفی کارفرمایی خوزستان محمد هادی قنوات به عنوان رئیس هیئت مدیره، جواد غدیرپور نائب رئیس، حسن جابری خزانه دار و فرزاد حیدری نیز به عنوان عضو هیئت مدیره و دبیر مشخص شدند. همچنین حمید اسکندری، حسین شمالی زاده، محمدی احمدزاده، فرشید پورحاجت و زینب نادری نیز به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره به مدت سه سال در هیئت مدیره کانون انجمن های صنفی کارفرمایی خوزستان فعالیت خواهند کرد.
گفتنی است کانون انجمن های صنفی کارفرمایی خوزستان به استناد ماده ۱۳۱ قانون کار با عضویت انجمن های صنفی کارفرمایی مختلف تشکیل شده است؛ لازم به ذکر است در حال حاضر بیش از ۸۰ انجمن صنفی کارفرمایی در حوزه های مختلف در استان خوزستان فعالیت دارند.