شهردار اهواز در جلسه سیاستگذاری سمپوزیوم مجسمه های فلزی: خروجی سمپوزیوم ها باید آگاهی بخشی به شهروندان باشد

هورنیوز – منصور کتانباف در این جلسه در خصوص هدف اجرای سمپوزیوم مجسمه سازی گفت: هدف ما از برگزاری این سمپوزیوم برگزاری یک گردهمایی عام نیست و ذاتا شهرداری چنین رسالتی ندارد بلکه شهرداری در زمینه موضوعاتی که درگیر آن است و نیاز به فرهنگسازی و ابزارهای مختلف دارد،  قصد برگزاری چنین سمپوزیومی دارد. ما این سمپوزیوم را با هدف ایجاد پارک بازیافت برگزار می کنیم و جامعه هدفمان نیز از مهدکودک تا دانشگاه است.

شهردار اهواز در زمینه طراحی پارک و نمایشگاه پسماند اظهار کرد: پیش از این و در سال ۹۰ پارک و نمایشگاه پسماند را در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع طراحی کرده بودیم که متاسفانه اجرایی نشد اما اگر همت کنیم و به سمت احداث این پارک پیش رویم جزء اولین ها در کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: برای اینکه فرهنگ صحیح پسماند در میان شهروندان نهادینه شود باید اقداماتی در راستای رفع مشکلات شهروندی و حفظ محیط زیست صورت گیرد و به سرانجام برسد.

شهردار اهواز در خصوص تکنولوژی پسماند در کشور عنوان کرد: خوشبختانه تکنولوژی بازیافت و برگشت مواد به چرخه طبیعت با درجه ای کمتر در کشور ما وجود دارد اما این پراکندگی پسماند در محیط زیست است که باعث بروز مشکلات در شهر می شود.

این مقام مسئول در رابطه با تسریع در انجام کارها در شهرداری گفت: کارها و زمان منتظر ما نمی ماند باید فرصتها را مغتنم بشمارید زیرا زمان در حال گذر است و هزینه های شهرداری نیز روز بروز بالاتر می رود.

وی خطاب به مدیران شهرداری و اساتید حاضر در جلسه گفت: بر ما واجب است شهروندانی آموزش پذیر و مطالبه گر بار بیاوریم. از اساتید دانشگاهی می خواهم به مجموعه شهرداری کمک کنند تا شهرداری بتواند حرکتش را با شتاب و عقلانیت بیشتری ادامه دهد. ما در این زمینه باید بهترین خروجی ها را داشته باشیم و نباید به حداقل ها راضی باشیم. محور ما باید ارتقا سطح دانش مردم و شهروندان باشد و خروجی چنین سمپوزیوم هایی نیز باید آگاهی بخشی باشد.

کتانباف یادآور شد: بازیافت پسماندهایی که امروزه محیط زیست را نابود کرده و هزینه بر دوش شهرداری نهاده باید جزو اولویت های ما باشد. ما سالانه مبالغ زیادی را صرف سایت صفیره (سایت دفن پسماند) و تفکیک پسماندهای عمومی و بیمارستانی می کنیم که در این فرایند حدود ۸۰ درصد دفن می شود و مقدار کمی به چرخه باز می گردد. با این اوصاف به نظر شما این زمین تا کی گنجایش دفن خواهد داشت.

شهردار اهواز در این نشست زباله را طلای کثیف خواند و افزود: هم اکنون در سطح شهر اهواز ۲۵۰۰ نفر زباله جمع کن داریم و ۱۳۵ انبار جمع آوری زباله نیز شناسایی شده که تعداد زیادی هم از محل این انبارها ارتزاق می کنند.

وی با اشاره به لزوم احداث پاتوق های بازیافت در هشت منطقه شهر اهواز گفت: باید در هر منطقه این پاتوق ها ایجاد شود تا همه مردم در زمینه پسماند آگاهی های لازم را کسب کنند. همچنین پیشنهاد می کنم یک باغ هنر ایجاد شود و کلیه مجسمه های فلزی که قرار است ساخته شوند نیز از همان ابتدا در همین باغ قرار گیرند.

کتانباف عنوان کرد:  باید همانطور که با برگزاری سمپوزیوم مجسمه سازی در سال گذشته یک جریان در شهر ایجاد کردیم اکنون نیز باید این جریان را راه اندازی کنیم و اتفاقی را سبب شویم که شهر را به حرکت وادارد.

شهردار اهواز در خصوص موضوعات اساسی شهرداری یادآور شد: اکنون موضوع پسماند و رفت و روب شهر یکی از اساسی ترین موضوعات شهرداری است. و موضوع بعدی هم نظر فضای سبز مناسب است. موضوعات اجتماعی و فرهنگی نیز در مرتبه های بعدی قرار دارد.

منصور کتانباف در پایان خطاب به مدیران و معاونین شهرداری گفت: تمامی این کارها انجام شدنی است و من مطمئنم با دست توانمند شما و با انگیزه بالایی که در شما سراغ دارم کارها سامان می یابد که اگر چنین شود باقیات صالحاتی برای خودتان خواهد بود.

https://hoorkhabar.ir/677480کپی شد!
51
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.