شورای شهر اهواز؛ بی اطلاعِ بی اطلاع!

به گزارش هورنیوز، در آخرین جلسه شورای شهر اهواز اسکندر لطفعلی زاده از اعضای این شورا موضوعی را مطرح کرد که به سرعت در فضای مجازی منتشر شد. لطفعلی زاده در خصوص عدم اطلاع اعضای شورای شهر اهواز از میزان تحصیلات و تعداد سنوات خدمتی منصور کتانباف شهردار اهواز صحبت به میان آورد و از اینکه هیچ یک از اعضای شورا اطلاعی در این خصوص نداشتند ابراز تاسف و گلایه کرد! در همین رابطه گفت و گویی را با دو تن از اعضای شورای شهر اهواز انجام داده ایم که در ادامه می خوانید.

سنواتی رئیس شورای شهر اهواز ضمن غیر ممکن خواندن بی اطلاعی اعضای شورا در این خصوص به خبرنگار ما گفت: شهردار اهواز در حال حاضر ۶۰ سال سن دارد و مدرک تحصیلی وی نیز کارشناسی ادبیات فارسی است و ۳۶ سال سابقه کار دارد و ما در انتظار پاسخ استعلام نهادهای نظارتی در مورد بازنشستگی وی هستیم و روال طبیعی و قانونی آن در حال انجام است. لازم به ذکر است قانون جدید بازنشستگی شامل افرادی می شود که سابق بر این بازنشسته شده بودند و مجدداً مشغول به کار شده اند اما شهردار تا پیش از این بازنشسته نشده بود و به تازگی به سن بازنشستگی رسیده است.

وی در خصوص عدم اطلاع اعضای شورای شهر اهواز از وضعیت تحصیلی شهردار این شهر گفت: آیین‌نامه انتصاب شهرداران مولفه‌های مختلفی از جمله و سابقه کاری را عنوان کرده است، اما در همین آیین نامه این اختیار به وزیر کشور داده شده که حتی یک فرد دیپلم نیز بتواند با داشتن شرایط لازم به عنوان شهردار معرفی شود که در این خصوص شهردار فعلی اهواز سوابق لازم و کافی را دارا است.

رئیس شورای شهر اهواز پاسخ روشنی در مورد آگاهی یا بی اطلاعی اعضای شورای شهر از وضعیت تحصیلی و سنوات کاری منصور کتانباف شهردار این شهر ارائه نکرد ولی اذعان داشت خود از وضعیت ایشان اطلاع کامل داشته است.

وی همچنین دانستن این موارد را چندان ضروری نمی دانست در حالی که اعضای شورا در موعد انتخاب شهردار باید اطلاعات کامل و دقیقی از شرایط سنی و سوابق کاری او در اختیار داشته باشند ولی ظاهراً با توجه به صحبت های مطرح شده در جلسه شورای شهر اهواز چنین اطلاعاتی را هیچ کدام از اعضای شورا در اختیار نداشتند.

اسکندر لطفعلی زاده عضو دیگر شورای شهر اهواز که این موضوع را در جلسه شورا مطرح کرد، درباره وضعیت بازنشستگی شهردار اهواز گفت: قانون بازنشستگی می گوید فردی که لیسانس دارد و ۳۰ سال سابقه خدمت داشته باشد بازنشسته محسوب می شود. همچنین کسانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر داشته باشند نیز با ۳۵ سال سابقه کار بازنشسته هستند و بر اساس براساس شواهد موجود شهردار اهواز همانطور که گفته شد دارای مدرک لیسانس و بالاتر از ۳۰ سال سابقه کاری است. لذا از این پس باید وزارت کشور در خصوص بازنشستگی وی تصمیم بگیرد ولی اگر استدلال های در خصوص عدم بازنشستگی خود دارد باید ارائه کند. اما اگر وزارت کشور رای بر بازنشسته بودن وی صادر کرد حتی اگر یک روز پس از ۲۶ آبان در پست خود بماند مرتکب جرم شده است.

این عضو شورای شهر اهواز نیز کسب اطلاعات درباره تحصیلات و سوابق شهردار را چندان ضروری ندانست و آن را وظیفه وزارت کشور دانست و عنوان کرد وظیفه شورا انتخاب شهردار است.

با این اوصاف و بر اساس استدلال های این دو عضو شورای شهر اهواز مشخص نیست شورای پنجم با چه متر و معیاری شهردار انتخاب می کنند در حالی که اطلاعات دقیقی از پیشینه وی در اختیار ندارند!

https://hoorkhabar.ir/676755کپی شد!
298
۱
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • عبدالله عاقبت اندیش بنام خدا در کشور ما برخلاف دول وملل توسعه یافته این نخبگان ،کارآفرینان ومدیران مجرب وبازنشسته امورات شهری نیستند که کاندیدای شورای شهر میشوند بلکه اغلب یک تیپ خاص از افرادی پوپلیست وبی تعارف عوامفریب هستند که در درجه اول از مدارک تحصیلی معتبری برخوردار نیستند بلکه اغلب اگر دقت کنید حتی فارغ التحصیل دانشگاه هم نیستند واین ابدا بمعنای توهین نیست بلکه همزاد سایر ویژگیهای این افراد است که مثلا بواسطه پستی که دریک مقطع گیرشان افتاده ازیک بورس تحصیلی سفارش سازمانی هم استفاده کرده وبدون طی کامل دوره وپاس کردن دروس مرتبط مدرکی گرفته اند و این چیزنادر وعجیبی هم نیست بعداز ان با وعده وعیدهای شاخدار و واهی بمردم وچاشنی کردن مسائل کمک انتخاباتی که بازهم در کشور ما غیرعادی نیست وارد میشوند و حسب تجربه یکسال اول روحیه ای انقلابی ومردمی از خود نشان میدهند اما پس از ان هریک درخور توانایی و امکانی که برایش فراهم است به سهم خواهی میپردازند مثلا انهایی که هنوز یا دستشان خالی است یا مجرب نشده اند به استخدام فک وفامیل بسنده میکنند وآنهایی که مایه دار هستند ودو تا شرکت دارند چشم به کارهای پیمانکاری شهرداری میدوزند و قص علی هذا حال نوبت شهردار منتخبانده شده است که اگر انسان پاکدستی باشد مصیبتهایش با برخی ازاعضا که کم حوصله ترند شروع میشود واگر پاکدست نباشد دوحالت پیش رو دارد حالت اول که بازیگر قابلی است وقواعد بازی رابلد است یعنی همه را دلمشغول میکند وحالت دوم خیر فقط با یک گروه خاص همکاری دارد که باز مصیبت دارد و این وسط همچنان که اینجای عرایضم عنایت فرمودید نه صحبتی از شهر است ونه شهروند
منتشر شده۱