وزارت کشور از استاندار خوزستان حمایت کرد
هورنیوز – در پاسخ وزارت کشور به این روزنامه آمده است:
“۱ – قاعدتا نویسندگان آن نشریه محترم مطلع هستند که انتخاب استانداران رویه قانونی مشخصی دارد که کاملا در حیطه اختیارات رئیسجمهور و دولت میباشد و وزارت کشور نیز صرفا بر مبنای وظیفه قانونی خود نسبت به اعلام آن اقدام میکند، البته امکان دارد این بخش از وظایف وزارت کشور که تصریح میدارد «هماهنگی و هدایت استانداران برای تحقق سیاستهای عمومی و برنامههای دولت» موجب تلقی نادرست نحوه انتخاب و یا عزل استانداران شده باشد که لازم است به منظور ادای دین به تنویر افکار عمومی نسبت به تقویت اطلاعات اقدام مقتضی صورت پذیرد.
۲ – استاندار سابق استان خوزستان از نیروهای خدوم وزارت نفت بودند که حدود یک سال پیش از استعفای خود درخواست بازنشستگی داشتند و بنا به خواست وزیر محترم کشور و به منظور برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به انجام وظیفه پرداخته و نهایتا با اصرار خودشان در اوائل سال ۱۳۹۵ با استعفای ایشان موافقت شد و بلافاصله نیز به سمت مشاور وزیر کشور منصوب شدند. البته خود ایشان در مصاحبههای مکرر دلایل استعفای خود را مطرح کردند که ارتباطی با مسئولیتهای محوله از سوی وزارت کشور ندارد.
۳ – قطعا تصدیق میفرمائید استاندار نماینده عالی دولت در استان میباشد که وظایف و مسئولیتهای متعدد در عرصههای مختلف از آحاد مردم استان گرفته تا بخشها و شهرها و شهرستانها برعهده دارد و گستردگی و حجم بالای وظایف خدمترسانی ایجاب میکند به جای تضعیف فرمانده میدانی عملیات به تقویت وی پرداخت، همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند نبرد فعلی در عرصه اقتصادی است و لذا در هنگامه نبرد انتظار یاری و همراهی از همراهان نظام اسلامی میباشد.
۴ – استاندار محترم خوزستان و سایر مسئولان محلی با جدیت و مجاهدت فراوان در تمامی عرصههای موردنیاز و مناطق مختلف استان به انجام وظیفه میپردازند و تاکنون با مدیریت صحیح به کنترل اوضاع و رسیدگی شایسته و با کمترین هزینه ممکن به اعتراضات و مشکلات توجه ویژه داشتهاند که جای سپاس و قدردانی دارد.
۵ – قابل ذکر است عملکرد تمامی مدیران و مسئولان در وزارت کشور به طور دائمی و بسیار سختگیرانه از طرق مختلف بازرسی و ارزیابی مورد سنجش و بررسی قرار میگیرد و فارغ از هرگونه تعصب و ملاحظات در هر زمان که لازم باشد نسبت به تذکر، اصلاح مدیریتی و تغییر مدیران اقدام میشود.
۶ – بهترین شیوه مدیریتی معطوف به ارزشهای والای اسلامی و کرامت انسانی، رفع مشکلات مردم و معضلات جامعه میباشد که در این منطق و روش، هدف مرتفع ساختن موانع برای حصول مطالبات مردم عزیز است و لذا این هدف صرفا با حضور وزیر محترم کشور در محل وقوع اتفاق و حادثه، آن هم به صورت نمایشی قابل احصا نیست. چه بسا مسائل مختلف در یک واحد زمانی مشخصی در نقاط مختلف کشور روی دهد که عملا حضور وزیر کشور و یا سایر مسئولان مربوطه در تمامی این وقایع نه تنها ممکن نباشد بلکه حتی قدرت تصمیمگیری برای رفع مشکل را محدود سازد، لذا بهتر است در جهت دادن مطالبات و توقعات، به واقعیات و الزامات نیز توجه شود، در عین حال که تاکید میشود بخشدار، فرماندار و استاندار نماینده عالی دولت در محدوده محل خدمت خود میباشند و تصمیمات و تعهداتشان حاکمیتی است.
۷ – موضوع اتفاقات منطقه جنوب غرب استان خوزستان از جوانب مختلف قابل بحث است، که برای بررسی آنها باید علاوه بر اطلاعات کافی و احاطه به ویژگیهای مختلف منطقه به طور منصفانه موضوع را مورد توجه قرار داد. پروژه آبرسانی غدیر که پس از قریب دو دهه توقف با دستور اکید ریاست محترم جمهوری اسلامی و مساعدت و تلاش ویژه قرارگاه خاتم سپاه پاسداران در مدت زمان کوتاهی درحال اتمام است و انشاءالله بهزودی بهرهبرداری از آن آغاز خواهد شد حاصل زحمات تمام مسئولان ذیربط در استان و سطح ملی بوده است و لذا بروز حوادث فوق در آستانه بهرهبرداری با شایعاتی مانند انتقال آب شیرین به مناطق همجوار خارج از کشور و تخریب اموال عمومی و تحریک احساسات مردم، بیانگر فعال بودن توطئههای دشمنان انقلاب اسلامی است که از رسانههای محترم درخواست کمک و یاری برای افشای فتنهگری دشمنان نظام و همراهی با مسئولان خدوم و زحمتکش را داریم.”