افزایش بار شبکه برق در برخی مناطق اهواز/مردم صرفه جویی را جدی بگیرند

حسن کریمی اظهار کرد: با توجه به همکاری سازمانها، ادارات، ارگانها، نهادها و موسسات، بانک ها و شرکت های دولتی وابسته به دولت برای جبران کمبود برق ناشی از خشکسالی، در برخی مناطق شاهد آن هستیم به دلیل عدم رعایت الگوی مصرف برق توسط شهروندان، بار شبکه بالا رفته و زمینه آسیب به تجهیزات اعم از توزیع و فوق توزیع فراهم شده و شاهد بروز خساراتی بوده ایم.

وی افزود: از همه همشهریان اعم از مشترکین خانگی و تجاری تقاضا داریم موضوع مهم صرفه جویی در مصرف برق جدی گرفته شود تا زمینه ناپایداری شبکه برق فراهم نشود.

کریمی تصریح کرد: در صورت اینکه تکنسین های فنی این شرکت احساس کنند احتمال وقوع حادثه ناشی از بار مصرف بالا و عدم رعایت الگوی مصرف توسط بعضی از مشترکین در برخی مناطق ممکن است باعث تخریب تجهیزات منصوبه روی شبکه اعم از فشار ضعیف، متوسط و قوی شود، با انجام مانورهای عملیاتی پیشدستانه اقدام به کاهش بار شبکه و خاموشی غیرمترقبه بدون برنامه ریزی قبلی خواهند کرد.

https://hoorkhabar.ir/674136کپی شد!
148
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.