شرکت‌های زیرمجموعه شستا به حیاط خلوت تبدیل شده‌اند

هورنیوز – سیدعلی بحرینی‌مقدم افزود: بانک ملی به عنوان مالک گروه ملی صنعتی فولاد خوزستان مکلف به حل مشکلات این شرکت قدیمی است، اما با سهل‌انگاری و بی‌تفاوتی و بی‌برنامگی به مشکلات استان دامن می‌زند.

او ادامه داد: تا به امروز مجموعه پرسنل و مدیران استان با پیگری فراوان و مجدانه سعی بر حل مشکلات شرکت مذکور کرده‌اند و از هیچ کوششی دریغ نکرده‌اند ولی در کمال تاسف و تعجب عوامل بانک از مسئولیت‌ها شانه خالی می‌کنند و عملا مدیران استان را رو در روی پرسنل قرار می‌دهد.

بحرینی‌مقدم تاکید کرد: قطعا از این به بعد بانک می‌بایست جوابگوی عملکرد خود باشد و با پذیرش مسئولیت‌ها در اسرع وقت مشکلات شرکت و پرسنل را حل کند. قطعا عواقب هرگونه کم‌کاری و سهل‌انگاری مستقیما متوجه هیأت مدیره بانک خواهد بود و در برابر قانون پاسخگو خواهند بود.

معاون استاندار خوزستان در پاسخ به اینکه سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های بزرگ نظیر شستا، صندوق بازنشستگی یا بانک‌های دولتی فرصت است یا تهدید، گفت: خوزستان به لحاظ داشتن منابع عظیم نفت، گاز و کشاورزی و به دلیل تنوع زمینه‌های اقتصادی همیشه مورد توجه سرمایه‌گذاران بوده و هست؛ شرکت‌های دولتی و هلدینگ‌ها با داشتن منابع عظیم مالی و برخورداری از رانت بسیاری از این فرصت‌های سرمایه‌گذاری را از بخش خصوصی گرفته‌اند.

این مقام مسئول افزود: تا این مرحله مشکلی متوجه استان نیست و به نوعی فرصت است، اما عملکرد این‌گونه شرکت‌ها در مدیریت بنگاه‌های اقتصادی تأسیس شده نشان می‌دهد که نگاه صددرصد دولتی به اداره شرکت‌ها باعث شده که کوچک‌ترین حساسیتی نسبت به مسائل جاری شرکت و مباحث توسعه‌ای نداشته باشند و عملا مدیران استانی را با چالش‌ها و معضلات جدی مواجه می‌کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: این در صورتی است که هیأت مدیره و مدیر عامل این شرکت‌ها به عنوان حیاط خلوت این مجموعه‌های سرمایه‌گذاری نقش بازی کرده و باعث استفاده از نیروهای ناکارآمد و غیرکیفی و غیربومی در این شرکت‌ها شده است. بسیاری از این شرکت‌ها با زیان انباشته فراوان و نداشتن برنامه توسعه‌ای عملا وبال گردن مدیران استانی می‌شوند که در مواقع بحران هیچ‌کدام از مدیران پاسخگوی مشکلاتشان نیستند و نهایتا تهدید جدی را متوجه استان می‌کنند.

بحرینی‌مقدم در پایان تاکید کرد: ضروری به نظر می‌رسد که این‌گونه شرکت‌ها سرمایه‌گذاری در انتصابات هیأت مدیره و مدیران عامل با مقامات استانی هماهنگی کامل داشته باشند که از حمایت‌های استانی برخوردار باشند و بتوان از ظرفیت نیروها و مدیران بومی استفاده کرد و هم در برنامه‌های توسعه‌ای از ظرفیت‌های استانی استفاده کند، در غیر این‌صورت به نظر می‌رسد لازم است استانداری در نحوه تعامل با این‌گونه شرکت‌ها تجدیدنظر جدی کند.

همشهری

https://hoorkhabar.ir/673679کپی شد!
51
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.