آب شور دریا به قیمت آب شیرین به مردم آبادان فروخته می شود

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: متاسفانه آب شور دریا به قیمت آب شیرین به مردم آبادان فروخته می شود و این درست نیست.

عامر کعبی  افزود: هرجا کم آوردیم پای سازمان منطقه آزاد را به میان کشیدیم این در حالی است که این سازمان آنقدر تفاهمنامه با وزارتخانه های مختلف منعقد کرده  که اکنون در مهمترین مشکل آبادان و خرمشهر که شوری آب است، مستاصل مانده است.

وی با باراز تاسف دوباره از اینکه آب شور دریا به عنوان آب با کیفیت شرب به مردم فروخته می شود، اظهار کرد: باید بکوشیم تا در کنار انجام اقدامات برای رفع بحران آب در شهرهای آبادان و خرمشهر، آب بهای این دوره به منظور کمک و دلجویی از مردم دریافت نشود که این مستلزم پیگیری استاندار از ناحیه رئیس جمهور است.

وی با اشاره به برگزاری جلسات مرتب با مسئولان وزارت نیرو در سطح ملی تصریح کرد: جلسات مشابهی نیز در سطح استان و شهرستان برگزار می شود اما متاسفانه نتیجه اش آب شوری است که به مردم می دهیم و به روستاها نیز آبی تحویل داده نشده است.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: موارد گزارش شده با مدیریت صحیح و در قالب یک اتاق فکر یا اتاق مدیریت بحران قابل دنبال و حل است.

کعبی افزود: اگر سازمان منطقه آزاد اروند مشابه همان کمک هایی را که در بخش های آموزش و پرورش، بهداشت و غیره داشته  موضوع آب را که مهمترین معضل شهری است به عنوان یک اولویت قرار می داد، به طور حتم بهبودی قابل توجه ای در وضعیت آب شرب شهرستان های آبادان و خرمشهر حاصل می شد.

وی اظهار کرد: کمتر از ۲۰ میلیارد تومان برای حل مشکل عمده مردم یعنی آب نیاز است که باید هرچه سریعتر منابع تامین این اعتبار را از طریق رایزنی و حتی کمک سازمان منطقه آزاد اروند پیدا کنیم. آبرسانی با تانکر به روستاها پذیرفتنی نیست چرا که این روش دور از شان مردم است، شبکه های آبرسانی بایستی اصلاح شوند.

کعبی با تاکید بر اینکه باید موضوع جدی گرفته شود، تصریح کرد: آبادان هر روز با یک بحران مواجه است؛ در رویارویی با مردم تلاش می کنیم تا ضمن شنیدن حرف ها و درد دل های مردم موارد قابل اقدام و پیگیری مسئولان را به آنان اطلاع دهیم و از آن ها بخواهیم تا در مدیریت مصرف به ما کمک کنند؛ نباید اجازه سوء استفاده از بحران شوری آب به افراد فرصت طلب داده شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با توجه به وجود صنایع مختلف در سطح شهر و عوارض دریافتی سازمان منطقه آزاد از محل درآمدهای گمرکی، مالیاتی و صادراتی و پروژه در حال انجام فاز دو پالایشگاه که در تمامی موارد درآمدزایی وجود دارد، می توان برای حل مشکل آب شرب منطقه بهره برد.

کعبی افزود: در بحث کشاورزی نیز با عبور از کنار رودخانه های اروند و بهمنشیر می توان درختانی را دید که بر اثر کمی و شوری آب سوخته اند این در حالی است که با احیا و توسعه کشاورزی در منطقه می توان بیش از ۲۰ هزار شغل ایجاد کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

https://hoorkhabar.ir/673636کپی شد!
111
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.