اولین مورد مسمومیت با قارچ وحشی در خوزستان

هورنیوز – دکتر شکرالله سلمان‌زاده با بیان اینکه اولین مورد مسمومیت با قارچ وحشی در خوزستان مشاهده شده است، گفت: مردم از مصرف قارچ‌های جنگلی و کوهستانی و قارچ‌هایی که به صورت فله‌ای به فروش می‌رسند جدا خودداری کنند این گونه قارچ‌ها خوراکی نیستند و اگر مصرف شوند، سبب مسمومیت شدید و بیماری خواهند شد.

وی افزود: در این نوع از قارچ‌ها سم‌های مختلفی وجود دارد که اگر مصرف شود، بیمار در مرحله اول دچار تهوع، اسهال و استفراغ و در مرحله دوم دچار اختلال شدید کبدی و کلیوی می‌شود و حتی ممکن است در مراحل بعدی به دیالیز یا پیوند کبد نیاز باشد و حتی منجر به مرگ بیمار شود.

سلمان‌زاده بیان کرد: اگر مردم اینگونه قارچ‌ها را از قبل خریداری و در یخچال نگهداری کرده‌اند، حتما این قارچ‌ها دور بریزند. همچنین مردم از مصرف سالاد و غذاهای محتوی قارچ در خارج از منزل جدا پرهیز کنند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان در خصوص علت مسمومیت با قارچ‌های سمی گفت: بیشتر مسمومیت‌های ناشی از مصرف قارچ‌ها به دلیل ماده‌ای سمی به نام آماتوکسین است که این ماده عمدتا روی کبد تأثیر مخرب می‌گذارد.

https://hoorkhabar.ir/673015کپی شد!
69
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.