جامعه رسانه ای خوزستان باید به مسایل و دردهای مردم ورود کند
هورنیوز – غلامرضا فروغی نیا در همایش بررسی توسعه نامتوازن محلات شهر اهواز با بیان اینکه در استان خوزستان رسانه ها همه مشابه هم شده اند و به علت کثرت رسانه ها کیفیت مطالب پایین آمده است؛ افزود: کاهش توان مطالبه گری باعث ضعیف شدن نقش رسانه ها در افکار عمومی شده است. سهم رسانه ها با این مشکل روز به روز کمتر خواهد شد. ما رسانه ها اگر بخواهیم نقشی در تحولات جامعه داشته باشیم باید به مسایل به شکل تخصصی نگاه کنیم.
این فعال اجتماعی با ابراز تاسف از روند توسعه نامتوازن در شهر اهواز گفت: تعریض نشدن خیابان ۲۴ متری و فرسودگی ابنیه در مرکز شهر نشان دهنده عدم توسعه یافتگی شهر اهواز است. در حالی که مشکلات عدیده ای در شهر اهواز وجود دارد ولی نگاه رسانه ها به رخدادهای تهران است و این باعث فراموشی مشکلات شهر و استان شده است.
فروغی نیا با طرح این سوال که آیا جامعه خوزستان حق دارد سوال کند که سهمش در نفت یا مالیات به چه شکلی صرف شده است، تصریح کرد: امروزه چگونه از مزیت های اقتصادی خوزستان بهره مند می شویم؟ از ۷۶۰ کیلومتر مرز مشترک چگونه استفاده می شود؟ ما با بن بستی به نام زاگرس چگونه برخورد می کنیم؟! راه های طولانی و بن بست موجب توسعه نامتوازن شمال و جنوب خوزستان شده است.
این روزنامه نگار با سابقه خوزستانی با انتقاد از سیاست های گذشته زیست محیطی کشور خاطر نشان کرد: سد گتوند در شمال خوزستان چگونه مطالعه شد و چه سرنوشتی در انتظار آن است؟ چرا دست اندرکاران این سد سکوت می کنند؟ جامعه رسانه ای اگر بخواهد شادابی خودش را حفظ کند باید به سراغ پاسخ ها برود. سکوت به معنای فرار از مساله است. جامعه رسانه ای خوزستان اگر می خواهد نقش در تحولات داشته باشد باید به مسایل و دردهای مردم ورود کند.
تابا