بازخوانی پرونده های هورنیوز

نیوجرسی!

این عمل شهرداری محل قانونی ندارد اما این سهل الوصول ترین کار است!

 

اتوبوس ورزش خوزستان، صندلی اضافه ندارد

من از روز اول خدمت روسای هیات‌های ورزشی استان عرض کردم که اتوبوس ورزش خوزستان، صندلی اضافه ندارد و هر کسی که زحمت بکشد و خود را مقید به انجام کار جدید،‌ پیگیری و تلاش بداند در خدمت او هستیم و از او حمایت می‌کنیم اما کسی که فکر می‌کند که رییس هیات شود و به آن به عنوان شغل دوم خود نگاه کند، قطعا با او ادامه همکاری نخواهیم داشت.

 

نامه “انتقال آب” خلاف مصلحت خوزستان است/ آبرسانی با بشکه و تانکر به مناطق خوزستان جای خجالت دارد/ “کلانتری” باید عزل شود

در جلسه شورای اداری خوزستان که دوشنبه شب در اهواز برگزار شد، نمایندگان مردم استان یکصدا خواستار عزل کلانتری از سازمان محیط زیست شدند.

 

نفس های شیمبار به شماره افتاد/ چه کسی در قبال تخریب محیط زیست پاسخگوست؟

در جمهوری اسلامی، حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل های بعدی باید در آن حیات اجتماعی رو به رشدی داشته باشند، وظیفه عمومی تلقی می شود. از این رو فعالیت های اقتصادی و غیر آن که با آلودگی محیط زیست و یا تخریب غیرقابل جبران آن ملازمه پیدا کند، ممنوع است.

 

مصوبات ستاد پیشگیری از اعتیاد تنها روی کاغذ می مانند

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان گفت: با وجود اینکه باید مصوبات ستاد پیشگیری و مبارزه با اعتیاد باید به عنوان تعهد شهروندی و سازمانی باشد اما عملا این مصوبات تنها روی کاغذ می ماند.

 

برخی مدیران فقط برای دیده شدن به جلسه می آیند نه حل مشکلات استان!

استاندار خوزستان با بیان اینکه در استان حاشیه بر متن غلبه پیدا کرده است، گفت: مدیران استان برای حل مشکلات به جلسه نمی آیند، بلکه برای آنکه شریعتی آن ها را ببیند در جلسات حاضر می شوند. منصب ها و پست ها در خوزستان بر متن کار غلبه پیدا کرده است و این مساله درد استان است.

 

شمارش معکوس برای شهردار اهواز شروع شد!

قرار بر این شد که با شکل‌گیری یک کمیته انتصابات، عزل و نصب‌ها در شهرداری بر اساس خروجی آن کمیته صورت گیرد اما این کمیته هنوز شکل نگرفته است.

 

بن بست جوانان برای سهم مدیریتی را جدی بگیریم

بین مطالبات اقتصادی و اجتماعی جوانان و حوادث روزهای اخیر در برخی شهرهای کشور باید تفکیک قائل شویم.

 

با طرح شکایت علیه مدیران نفتی حساب کار دستشان می‌آید

معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز گفت: یکی از وظایف خاص دادستانی، احقاق حقوق عامه است. فضای دادستانی طوری نیست که حتما شکایتی مطرح شود تا دادستانی اقدام کند و آلودگی هوا قطعا یکی از حقوق عامه است و از چند ماه گذشته در این زمینه اقدام کرده‌ایم.

 

مامور به خدمت های شهرداری اهواز به محل کارشان بازمی گردند؟

انتصابات روزهای گذشته شهردار اهواز هم موجب اعتراض فعالین رسانه و اجتماعی شده، احتمال آن می رود که مامورین به خدمت شاغل در شهرداری اهواز به زودی به محل های کار خود بازگردند.

 

***برای مشاهده کامل متن روی تیتر گزارش کلیک کنید.***

https://hoorkhabar.ir/672126کپی شد!
118
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.