اهواز یک کلانشهر عقب مانده است

هورنیوز – حجت الاسلام و المسلمین سیدابوالحسن حسن‌زاده در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۰ فروردین‌ماه) شورای شهر اهواز عنوان کرد: شهر اهواز به هیچ وجه دارای شاخص‌های یک مرکز استان و یک کلانشهر نیست. البته این جمله به این معنا نیست که هیچکدام از شاخص‌های یک کلانشهر را ندارد اما اهواز در بسیاری از این شاخص‌ها عقب مانده است و ضرورت دارد که این عقب‌ماندگی‌ها با همفکری و صمیمیت جبران شوند.

حسن‌زاده با تأکید بر لزوم توجه به تجارب موفق دیگر کلانشهرهای کشور افزود: باید دید که این کلانشهرهای موفق چه کرده‌اند؟ چقدر ما می‌توانیم از مردم عوارض بگیریم؟ چقدر می‌توانیم از مردم این موضوع را بخواهیم؟ ما در این منطقه فولاد، نیشکر، مجموعه صنعت آب و برق و … را داریم. اما باید چکار کرد تا درآمدهای بحق شهرداری محقق شوند. این پتروشیمی‌ها چقدر حق زیست‌محیطی خود را پرداخت می‌کنند؟ در واقع پرداخت نمی‌کنند.

وی ادامه داد: شاید عمده کار ادوار گذشته شورای شهر اهواز، تزریق نیرو به شهرداری بود. اما چه کسی حقوق مازاد نیروهای شهرداری که به وجود آنها احتیاجی نیست را پرداخت می‌کند. انتظار داریم این دوره شورای شهر اهواز واقعا برهه‌ای نمونه باشد. باید هدف ما رساندن اهواز به شاخص‌های کلانشهرها باشد. مردم تاکنون لذت داشتن شورای شهر خوب را در اهواز نچشیده‌اند اما امیدواریم که این دوره از شورای شهر اهواز بتواند طعم این لذت را به مردم بچشاند.

امام جمعه موقت اهواز با انتقاد از وضعیت نامناسب فاضلاب شهری در مرکز شهر اهواز گفت: خدمات اولیه شهری در سال‌های متمادی آنقدر به مردم اهواز ارائه نشد که شهروندان خدمات کلانی را که باید به آنها ارائه می‌شد را فراموش کردند. اما امیدواریم که مردم لذت داشتن شورای خوب را در این دوره بچشند. بر وجود صفا، صمیمیت و همدلی در شورا تأکید دارم.

حسن‌زاده با اشاره به تأثیرگذاری جذب اعتبارات از صنایع استان خوزستان از جمله نفت، پتروشیمی و نیشکر بر پیشرفت شهری اهواز بیان کرد: باید از تمام ظرفیت‌های خوزستان برای پیشرفت شهر بهره برد. باید به سمت نقاط مثبت برویم و امید ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه شروع سال جدید در خوزستان با تلخی همراه بود، تصریح کرد: آتش‌سوزی قهوه‌خانه نوارس و جان باختن ۱۱ تن از همشهریان عزیز ما برای همه ما واقعا تلخ بود. باید توجه کنیم که چهره شهر و استان خوزستان را فقط چهره منفی معرفی نکنیم. بلکه ببینیم اگر آسیبی هم وجود دارد آن را به فرصت تبدیل کنیم. به هر حال این فاجعه تلخ را شاهد بودیم. اما همدلی اقشار مختلف مردم ما بعد از این فاجعه واقعا ارزشمند بود. همه ابراز همدردی کردند و خود را در این مصیبت همدرد دانستند که یکی از زیبایی‌های پس از فاجعه بود.

ایسنا

https://hoorkhabar.ir/671873کپی شد!
97
۱
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • حسن این کلانشهر هنوز درابتدایی ترین مبحث حق آب و حیات مانده.تو را بخدا یکی یکی مشکلات را حل کنید همه ما واقف به مشلات .هستیم فقط انتقاد نکنیم عمل کنیم.فاضلاب اهواز مستقیما" وارد رودخانه میشود با کاهش آب رودخانه ضررهای آن صد چندان میشود.( بیماری های صعب العلاج) به فکرحل مشکل فاضلاب که حتی از بانک جهانی برای آن وام گرفته شد ولی مشکل آن حل نشد باشید.به فکر سلامت مردم باشید.
منتشر شده۱