از بانوان شاغل در شهرداری منطقه چهار به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن تجلیل شد

هورنیوز – به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار اهواز، همزمان با سالروز ولادت یگانه بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و روز گرامیداشت مقام زن، در دفتر مدیر منطقه از بانوان شاغل در این اداره تجلیل شد.

علیرضا سعادت ضمن تبریک این روز خجسته گفت: این بانوی گرانقدر از تمامی جهات، اسوه ی یگانه ای برای زنان و مادران عالم هستند و انشاءالله سیره و سلوک این حضرت برای همه ما الگوی همیشگی باشد.

مدیر منطقه چهار افزود: زنان در کشور ما دارای وضعیت متفاوتی نسبت به جوامع دیگر می باشند و همیشه ثابت کردند که هم در خانه و هم در بیرون از خانه توانسته اند موفقیت های خوبی به دست آورند.

وی شهرداری را منشا خدمت رسانی به شهروندان معرفی کرد و افزود: همه باید در کنار همدیگر کار محور باشیم و نظم اجتماعی و عدالت محوری را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

مدیر منطقه چهار در پایان با اهدای لوح تقدیر و گل از بانوان شاغل منطقه تقدیر و تشکر کرد.

https://hoorkhabar.ir/671588کپی شد!
365
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.