خوزستان امسال بحران قطعی برق ناشی از ریزگردها نخواهد داشت

هورنیوز – کیامرث حاجی‌زاده در واکنش به اظهارنظر اخیر معاون شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مبنی بر اینکه هیچ تضمینی وجود ندارد که دوباره شاهد قطعی برق در خوزستان ناشی از ریزگردها نباشیم، عنوان کرد: گفته‌ها و گزارشهای مسئولان شرکت‌های برق در استان خوزستان خلاف این ادعا را می‌رساند.

وی ادامه داد: شرکت‌های توزیع برق خوزستان و اهواز و حتی شرکت‌های برق منطقه‌ای خوزستان در جلسات مختلف و مکرر و در حضور استاندار و معاون عمرانی استاندار گزارشهایی ارائه دادند و گفتند که شست‌وشوی مقره‌ها به صورت مرتب انجام شده است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان افزود: بر اساس گزارش این شرکت‌ها، تعداد زیادی دستگاه‌های مقره‌شور وارد خوزستان شده است و آمادگی کامل وجود دارد تا امسال دچار بحران قطعی برق ناشی از پدیده ریزگردها نشویم.
حاجی‌زاده بیان کرد: همچنین چندین پست جدید برق در استان خوزستان راه‌اندازی شده است. اظهارنظر اخیر معاون شرکت برق منطقه‌ای برخلاف این گزارش‌ها است و از جانب خود این حرف را زده است.
ایسنا

 

https://hoorkhabar.ir/669925کپی شد!
1986
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.