تقابل احمدی‌نژاد با نهادهای نظام وارد مرحله جدیدی شده است

هورنیوز – توجه به تحولات در مورد احمدی‌نژاد نشان می‌دهد که شاید بهترین راه مواجهه با جنجال‌آفرینی‌های او، بایکوت احمدی‌نژاد باشد. او شاید این دیده‌شدن‌ها را دوست داشته باشد. او تلاش می‌کند همه را مشغول خود کرده و خود را در صدر اخبار نگه دارد. باید از این مقطع تاریخی با تدبیر عبور کرد.

حاشیه‌سازی‌های محمود احمدی‌نژاد بیش از همیشه اوج گرفته است. بعد از آنکه سه فرد نزدیک به او با بست‌نشینی تلاش داشتند تا رسیدگی قانونی به اتهامات را تحت‌الشعاع قرار دهند، محمود احمدی‌نژاد نیز بیکار نمانده و با ضبط سخنرانی‌هایی از خود اتهاماتی را به مقامات و مسئولان کشور وارد کرد. او در این اتهامات برخی ادعاها را مطرح کرد که با واکنش‌هایی مواجه شد. او البته نامه‌ای هم به رهبر معظم انقلاب نوشته است. همزمان حمید بقایی نیز در یک ویدئو اتهاماتی را به برخی مسئولان نسبت داد که این مساله نیز با واکنش‌های گسترده‌ای مواجه شد. حالا سوال اساسی این است که فرجام این تحولات چه خواهد بود و محمود احمدی‌نژاد تا کجا پیش خواهد رفت.

مهم‌ترین واکنش به سخنان اخیر محمود احمدی‌نژاد را حجت‌الاسلام اژه‌ای مطرح کرده است. او گفته: «یک لاتی یک مدت از چشم‌ها افتاده بود و رنج می‌برد که کسی محل نمی‌دهد. این فرد یک روزی آمد در یکی از میادین نسبتا شلوغ شهر، داد و هوار کرد و به زمین و آسمان مثل آدم‌های عقده‌ای فحش می‌داد که چرا کسی دیگر تحویلش نمی‌گیرد و برخی مردم ایستاده بودند که ببینند چه می‌گوید. حکیمی ‌رد می‌شد و همراهان حکیم گفتند بایستیم که چه می‌گوید. حکیم گفت که این همه این کارها را می‌کند که دیده شود. برخی افراد زبانش هرز شده و هرچیزی می‌گویند، یک خودخواهی و خودبزرگ‌بینی دارند و هرچه به ذهنشان برسد فکر می‌کنند حق مطلق است. این آقایی که اسم بردید من فقط یکی از صحبت‌هایی که این روزهای اخیر در پاسخ به یک مجری نگاه می‌کردم دیدم که حدود ۴٠ دقیقه بود در این صحبت‌ها حقیقتا ده‌ها دروغ، خلاف واقع، گنده‌گویی و توهین به این و آن بود. این آقایی که گفتید (احمدی‌نژاد) عادت کرده که به همین شکل (همراه با دروغ و گزافه‌گویی) حرف بزند. ایشان می‌گوید در کل دنیا دادسرا، زندان، پزشکی قانونی و ثبت اسناد در زیرمجموعه دولت است؟ باید پرسید واقعا تو رفتی تحقیق کردی؟ من تا جایی که اطلاع دارم در خیلی کشورها این‌گونه نیست. ‌بی‌پایه حرف‌زدن ایشان شهره عام و خاص است.

می‌گوید اینها خلاف قانون اساسی وصل شده به قوه‌قضاییه. تو (احمدی‌نژاد) که می‌گویی من مدرکم راه و ساختمان است اینها (مصوبات) رو شورای نگهبان تصویب کرده چه جوری به خودت اجازه می‌دهی که بگویی خلاف قانون اساسی است. این یعنی مجلس و شورای نگهبان ‌بی‌خود کرده و شما درست می‌گویی. در جایی دیگر می‌گوید تنها قوه‌قضاییه است که ٣٨ سال است ازش نقد نشده. بعد می‌گوید آن موقع که از آن نقد نشده حتما خوب عمل کرده. پس یعنی الان قوه بد شده است؟ من کلاه خود شما را قاضی قرار می‌دهم، همین مدت که اینها این حرف‌ها را علیه قوه زدند دیگر بیشتر از این می‌شود به دستگاه قضایی بد گفت؟ چطور حالا که شما مورد تعقیب قرار گرفتید قوه بد شد؟ چرا قبلا انتقاد نمی‌کردید؟ خیلی بد است که آدم مسائل شخصی‌اش را با مسائل مملکت قاطی کند. این آقا (احمدی‌نژاد) می‌گوید امور زندان‌ها چه ربطی به قوه‌قضاییه دارد؟ ببینید خودخواهی تا کجا؟ می‌گوید اول انقلاب شورای انقلاب بدون توجه به مسائل حقوقی یک مصوبه داشته که همین شکلی مانده است. یعنی آنها هیچ کدام مسائل حقوقی سرشان نمی‌شده و این همه‌چی می‌داند. سازمان زندان‌ها در بهمن‌ماه سال ۶۴ طبق قانون مجلس و با تایید شورای نگهبان به‌عنوان سازمان زندان‌ها درآمد. ایشان اصلا یا توجه ندارد یا خود را به ‌بی‌توجهی می‌زند. ایشان می‌گوید خود مقامات قضایی می‌گویند ۹۰ درصد دادگاه‌های ما غیرعلنی است. این حرف قطعا دروغ است و یک جا شما پیدا کنید که مقامات قضایی چنین حرفی بزنند.

ما زمانی داشتیم که دادگاه‌ها علنی بود و پخش هم می‌شد و هر رسانه‌ای می‌توانست بیاید و دادگاه را منتشر کند اما قانون اجازه نداد تا زمانی که حکم قطعی نشده، مجموعه محتوای دادگاه علنی پخش شود و پیشنهاد قوه‌قضاییه هم نبوده است. در این مساله مکرر گفتم که غیر از موارد خاص، اگر دادگاه‌ها علنی برگزار و پخش شود، حتما بازدارندگی بالایی دارد و این نظر شخصی من است. البته عوارضی هم دارد اما منافع آن بیشتر است. در یک مقطعی از یک طریقی اجازه دادند پخش شود و آن این بود که در موضوعات ملی که دادستان کل کشور تشخیص می‌دهد، پرونده ملی است و از رئیس دستگاه قضا تقاضا کند و موافق شود، پخش می‌شود که یکی دو مورد این‌گونه داشتیم که یکی از آنها پرونده بابک زنجانی بود. نکته سوم این است که بسیاری از دادگاه‌های ما علنی برگزار می‌شود ولی همه دادگاه‌های علنی مورد توجه همه نیست. مثلا کسی که چکش برگشت خورده، دادگاهش علنی است اما کسی دنبالش نیست. اما اژه‌ای تنها مقام قضایی نبود که به این ماجرا واکنش نشان داد. در اظهارنظری دیگر در این‌مورد دادستان کل کشور گفت: «کسی که ۸ سال مدیریت عالی کشور را عهده‌دار بوده است؛ خصوصا در چهار سال دوم مدیریتش، با یک کلکسیونی از قانون‌گریزی و عمل خلاف قانون دم از دفاع از حقوق مردم می‌زند.»

محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در ادامه سخنان خود گفت: «نمی‌خواهم دفاع بی‌جهت از قوه‌قضاییه بکنم و قطعا آسیب‌ها و مشکلات و ضعف‌هایی داریم اما در مبارزه با افراد فاسد و فساد، در هیچ دستگاهی مثل قوه‌قضاییه برخورد نمی‌شود. آمار دارم اما فعلا نمی‌دهم.» وی ادامه داد: «یکی از مشکلات ما همین اطاله دادرسی است اما کمبود اعتبار و کارمند داریم. قاضی بدبخت چه‌کار کند؟ آقای محترمی‌ که هشت سال مدیریت کشور را عهده‌دار بودی و امروز به صورت اپوزیسیون قوه‌قضاییه درآمدی، اگر انتقاد درستی دارید بفرمایید. اینکه جمعی را دور خود جمع کنید و بد و بیراه به قوه بگویید و انواع اهانت‌ها و جسارت‌ها و تهمت‌ها و دروغ را بزنید، راه اصلاح است؟ کسی که هشت سال مدیریت عالی کشور را عهده‌دار بوده است؛ خصوصا در چهار سال دوم مدیریتش یک کلکسیونی از قانون‌گریزی و عمل خلاف قانون و عدم ابلاغ قوانین مصوب که بیش از ۴۰ قانون را ابلاغ نکرد و رئیس مجلس اعلام کرد، است.» دادستان کل کشور گفت: «شناسنامه او از مقابله با رهبری مشحون است.

قهر‌کردن و ۱۱ روز خانه‌نشینی‌کردن و رها‌کردن دولت، بوسه بر تابوت یک کافر ملحد زدن، مادر چاوز را در بغل گرفتن و بوسه بر گونه‌هایش گذاشتن و اهانت به مراجع تقلید و دروغ‌گفتن، جابه‌جایی اعتبارات و بودجه‌ها؛ چنین آدمی ‌با شناسنامه اینچنینی امروز در عرصه مقابله با قوه‌قضاییه، اهانت‌ها و جسارت‌ها و توهین‌ها می‌کند. این دفاع از حقوق مردم است؟ دلمان می‌سوزد؛ والله از بابت نصیحت می‌گویم که این راهش نیست مگر اینکه اهداف دیگری داشته باشند. آقایان منزوی هستند و می‌خواهند خود را از انزوا در‌بیاورند.» منتظری ادامه داد: «سکوت قوه‌قضاییه به معنی عجز از برخورد نیست و قطعا و مسلما اگر شرایط فراهم شود، قوه‌قضاییه در برابر این حرکات که هیچ نفعی برای مردم و ملت ندارد برخورد می‌کند. ما می‌خواهیم با تدبیر حل شود. ما منتظریم خودشان سرعقل بیایند و بفهمند که این روش صحیح نیست. اگر سینه خود را باز کنم، آنقدر مطالب درباره این مسائل داریم که نمی‌توانم بگوییم زیرا حربه به دست دشمن می‌دهیم. شما ببینید دشمن چگونه از این حرکات و برنامه‌ها علیه مردم و رهبری و انقلاب استقاده می‌کند. ما چاقو تیز کنیم و بدهیم دست این و آن؟»

دادستان تهران هم به بخش‌هایی دیگری از سخنان احمدی‌نژاد واکنش نشان داد. دادستان تهران در پاسخ به ادعا‌هایی پیرامون فوت ستار بهشتی اظهار داشت: «در موضوع ستار بهشتی بیشترین توضیحات را دادستانی تهران به مراجع رسمی ارائه داد. دادستان تهران در دبیرخانه شورای امنیت ملی و در مجلس شورای اسلامی حضور یافت و حتی به آقای نجار، وزیر وقت کشور واقعیت‌های مرتبط با حادثه اعلام شد تا به‌اشتباه اطلاع‌رسانی نشود، و در همین‌رابطه پرونده قضایی تشکیل شد؛ مأمور متخلف تحت تعقیب قضایی قرار گرفت و با تحمل محکومیت حبس از زندان آزاد شد.»

جعفری دولت‌آبادی با اشاره به تلاش دشمن برای سلب اعتماد مردم نسبت به مسئولان کشور، تهمت‌ها علیه نظام را همسویی با دشمن دانست و افزود: «از راه‌های سلب اعتماد مردمی ‌این است که به مسئولان نظام نسبت‌های خلاف واقع داده شود و طرح موضوع قدیمی‌ حساب‌های قوه‌قضاییه در این راستا صورت می‌گیرد.»

دادستان تهران سکوت قوه‌قضاییه در مقابل چنین ادعا‌هایی را به منزله بدون پاسخ‌بودن آنها ندانست و اظهار داشت: «برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح نمایند، اما امروز که به کیان دستگاه قضایی حمله کرده‌اند، تاکید می‌نمایم که دستگاه قضایی در خط مقدم مبارزه با فساد بوده و همواره سعی بر این داشته‌ایم که از خط انصاف خارج نشویم، اما تسلیم فشار‌های وارده از سوی عده‌ای با هدف حمایت از افراد متخلف یا جریان‌های فکری انحرافی، فرقه‌گرایی و جناحی‌گری نخواهیم شد و اگر تصور کرده‌اند که با چنین هجمه‌هایی بر قوه‌قضاییه، قضات قلم‌ها را زمین می‌گذارند، اشتباه کرده‌اند.» جعفری دولت‌آبادی اینکه شخصی ادعا کرده است ۸۰ میلیون نفر نزدیکان وی هستند را نوعی توهم خواند و با اشاره به اینکه مردم داوران منصفی هستند، افزود: «با این اقدامات سخیف، مردم به تدریج درمی‌یابند که چه کسانی همراه انقلاب و پشتیبان کشورند و چه کسانی آب به آسیاب دشمن می‌ریزند. مردم خدمتگزاران خود را به‌خوبی می‌شناسند و چنین گزافه‌هایی تاثیری بر عزم دستگاه قضایی در مقابله با مفسدان نخواهد داشت.».

ادعای کذب بقایی

اما در ادامه تحولات در این‌مورد حمید بقایی نیز یک ویدئو در فضای مجازی پخش و در آن ادعا کرد که سکه‌هایی به برخی مقامات و مسئولان به دلیل حضور در جلسات داده شده است. این ادعا با واکنش‌هایی مواجه شد. دفتر فرماندهی کل سپاه ادعای یکی از مسئولان دولت دهم مبنی بر اهدای سکه به سرلشکر جعفری را تکذیب کرد.

در پی ادعای یکی از مسئولان دولت دهم مبنی بر اهدای سکه به افراد حاضر در یک جلسه از جمله سرلشکر محمدعلی جعفری، دفتر فرماندهی کل سپاه اعلام کرد: «ادعای مطرح از جانب یکی از مسئولان دولت دهم مبنی‌بر دریافت سکه از سوی فرمانده‌کل سپاه به دلیل حضور در یک جلسه کاری، مضحک و کاملا کذب است.» دفتر فرمانده کل سپاه تاکید کرده است: «معاونت حقوقی سپاه با طرح شکایت رسمی، این تهمت و اقدام خلاف اخلاق را دنبال خواهد کرد. غلامرضا مصباحی‌مقدم، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز هم به اظهارات حمید بقایی، معاون اجرایی محمود احمدی‌نژاد در دولت‌ دهم درباره گرفتن سکه واکنش نشان داد.»

غلامرضا مصباحی‌مقدم به ادعای حمید بقایی، معاون اجرایی رئیس دولت دهم پاسخ داد و گفت: «ادعای آقای بقایی مبنی بر اینکه آقای احمدی‌نژاد در جلسه بررسی علل و عوامل تنش‌های اقتصادی به ما نفری ۵ سکه بهار آزادی داده است را تکذیب می‌کنم و این ادعا دروغ است.»

خدمت احمدی‌نژاد خواهند رسید

اما در میان واکنش‌ها به جنجال‌آفرینی احمدی‌نژاد و نزدیکانش، محسن رفیقدوست، درباره اظهارات رئیس دولت‌های نهم و دهم و بست‌نشینی او و یارانش گفت: «من از اول احمدی‌نژاد را قبول نداشتم او تعادل ندارد. بزرگ‌ترین مشخصه احمدی‌نژاد این است که به ولایت مومن نیست و با این رفتار و اعمال به‌دنبال اسم و رسم است.» این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که چرا اصولگرایان در برابر رفتارهای احمدی‌نژاد سکوت کرده‌اند، گفت: «اکثر اصولگرایان در برابر احمدی‌نژاد سکوت نکرده‌اند و او را از این رفتارها نهی و مذمت می‌کنند.» وی تاکید کرد: «ان‌شاءالله به‌زودی خدمتش خواهند رسید و قوه قضائیه در حال تکمیل پرونده است.»

احمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران نیز در اظهارنظری گفت: «دولت ما قانونی و مشروع بوده و رئیس‌جمهور توسط مقام معظم رهبری تنفیذ شده است و مجلس و قوه قضائیه ایران نیز مشروع و قانونی است. اینکه شخصی بر علیه قوه‌قضائیه صحبت کند این عمل با قانون‌مداری سازگار نبوده و شارلاتان‌بازی است و اگر حرفی دارید می‌توانید از لحاظ قانونی پیگیری کنید و داشتن مشروعیت به قبول‌داشتن شخص شما نیست. تفرقه‌انداختن بین مردم و مسئولان نظام اسلامی غیرقابل قبول است دولتمردان فعلی و قبلی هیچ‌گاه در حاشیه امن قانون نیستند و در‌مورد هر عملی که انجام داده‌اند باید پاسخگو باشند و نمی‌شود که با شارلاتان‌بازی جلوی اجرای قانون گرفته شود.»

در اظهار‌نظری متفاوت، محمدرضا میر‌تاج‌الدینی، معاون پارلمانی دولت دهم هم گفت که از حمایت محمود احمدی‎نژاد در رسیدن به قدرت در دولت‎های نهم و دهم ابراز پشیمانی و ندامت نمی‎کند چرا‌که از حاشیه‌های او حمایت نکرده از‌‌این‌رو اشتباهی انجام نداده است.

محمدرضا میر‌تاج‌الدینی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و معاون پارلمانی دولت احمدی‌نژاد در رابطه با اهداف احمدی‌نژاد از روند پیش‌گرفته فعلی گفت: «با حرکت‌های اخیر احمدی‌نژاد موافق نیستم و آنها را نوعی فضاسازی و ایجاد تشنج در جامعه می‌دانم. مسائلی هم که درباره اطرافیان او پیش‌آمده، باید مسیر خود را مانند تمام ملت ایران طی کند. بدون هیچ قضاوتی درباره ماهیت پرونده‌های قضایی باید تاکید کرد که روش‌های در پیش ‌گرفته‌شده، کار را بدتر خواهد کرد.»

وی در ادامه اضافه کرد: «همگی در نظام جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم و راه‌های مختلفی درباره تظلم‌خواهی وجود دارد و واقعا نمی‌دانم آقای احمدی‌نژاد در این کارها به جز حلقه خاصی که دور او هستند چه کسانی را مورد مشورت قرار می‌دهد زیرا هیچ‌یک از اعضای کابینه او دیگر نزدیک به احمدی‌نژاد باقی نمانده‌اند امیدوارم آقایانی که احتمال اثرگذاری نظراتشان وجود دارد – صحبت‌های ما که تاثیر ندارد – او را متقاعد سازند که این رفتارها درست نیست و تاثیر مثبتی در جامعه برجا نمی‌گذارد.

از سوی دیگر مساله نظام جمهوری اسلامی بالاتر از همه افراد و شخصیت‌ها قرار دارد و باید مصلحت آن را در نظر گیریم تا مخالفان به سوءاستفاده نپردازند.» این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در رابطه با مخاطبان احمدی‌نژاد اظهار داشت: «احمدی‌نژاد بر این تصور است که با این کار مردم را به سمت خود جذب می‌کند درحالی‌که مردم از این رفتارها خسته شده‌اند، درگیری در سطح گروه‌های سیاسی و افراد مورد خوشایند جامعه نیست. احمدی‌نژاد با آن حلقه محدود خود باقی‌مانده و با تفکر آنها و توهم پیش‌آمده مبنی بر پسند مردم پیش می‌روند.

از طرف دیگر مشاهده می‌شود که رسانه‌های خارج‌نشین این موارد را بزرگ می‌کنند. آقای احمدی‌نژاد نباید به‌جایی برسد که نظرات او را تنها رسانه‌های بیگانه نقل کنند.» معاون پارلمانی دولت دهم در‌خصوص انتهای روند در پیش‌گرفته شده نیز گفت: «مشخص نیست.» او همچنین درباره مسئولیت هواداران دولت نهم و دهم بابت پیش‌آمدن چنین شرایطی توضیح داد: «هواداران احمدی‌نژاد انقلابی‌ها و عموم مردم بودند که نیروهای انقلابی و اصولگراها مدت‌هاست از این کارها جداشده‌اند و هیچ حمایت و تاییدی ندارند. عده قلیلی از هواداران خاص او مانده که اکثر آنها بین احمدی‌نژاد و نظام، نظام را انتخاب خواهند کرد.»

وی در این رابطه که چرا اصولگرایان سیاستمدار هوادار احمدی‌نژاد چنین روزی را پیش‌بینی نکرده بودند، تصریح کرد: «درمیان رجال سیاسی برای خیلی‌ها تغییر رفتار پیش می‌آید؛ یعنی در دوره‌ای موردحمایت بودند و زمانی دیگر به‌جاهای حساسی رسیدند. این چهره‌ها در هر دو گروه وجود دارد؛ بنابراین ملت آبدیده شده است هرکس مسیرش را از اصل نظام و انقلاب جدا کند به‌راحتی او را کنار می‌گذارند. این را از امام آموخته‌اند کسی بالاتر از قائم‌مقام رهبری نمی‌شود که امام وقتی دید از مسیر انقلاب فاصله می‌گیرد او را کنار گذاشت.» این نماینده سابق مجلس در‌خصوص توقع عذرخواهی از مردم درباره حمایت از احمدی‌نژاد، افزود: «اخیرا مستند قائم‌مقام که از سوی حوزه هنری پخش می‌شود را مشاهده کرده‌ام که خود یکی از نمونه‌ها در این زمینه محسوب می‌شود. برخی افراد در طول زمان مواضعشان تغییر می‎کند و این امر قاعده‌ای است که در‌مورد همه صدق می‌کند.

اصولگرایان رجال سیاسی را در مسیر انقلاب می‌پذیرند و هر فرد یا گروهی که رفتار سیاسی خود را تغییر دهد از آنها جدا می‌شوند و مواضع خود را هم اعلام می‌کنند.» معاون پارلمانی دولت دهم در پاسخ به این سوال که آیا او حاضر است نسبت به حمایت از احمدی‌نژاد ابراز پشیمانی و ندامت کند، گفت: «جریان اصولگرا درباره هر فردی که دچار اشتباه شود به‌صراحت موضع می‌گیرد و آن را اعلام می‌کند که برفرض تا فلان زمان موردحمایت آنان قرار داشته و دیگر چنین نیست. در رابطه با احمدی‌نژاد هم وضع به همین شکل است تا زمانی که ایشان در مسند خدمت بود و طرح‌های اقتصادی خوب مانند مسکن مهر، یارانه‌ها و سایر خدمات به مردم داشت، حمایت می‌کردیم و هنوز هم موردحمایت است، اما از حاشیه‌ها نه در آن زمان و نه اکنون حمایتی صورت نمی‌گیرد.»

وی دراین‌باره افزود: «درصورتی‌که حاشیه‌های احمدی‌نژاد را موردحمایت قرار می‌دادم، مطرح می‌کردم که اشتباه انجام دادم ولی این کار را نکردم. همین انتظار را از جریان اصلاح‌طلب و اعتدالی داریم چطور آنها هم برای آقای کروبی و میرحسین موسوی سنگ‌تمام گذاشتند و در رفتارهای سیاسی حتی در برابر نظام ایستادند، آیا به‌اشتباه خود اعتراف کردند؟»

احمدی‌نژاد در جلسه مجمع به چه می‌خندید؟

تصویری که از خندیدن محمود احمدی‌نژاد در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر شده، لحظه واکنش او به سوال و اعتراض احمد توکلی بوده است. در عکسی که از جلسه روز شنبه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خبرگزاری‌ها منتشر شد، نمایی خندان از محمود احمدی‌نژاد بود.

داستان از این قرار است که احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه گذشته مجمع تشخیص به محمود احمدی‌نژاد معترض می‌شود و از او می‌پرسد که شما به چه دلیلی دو قوه نظام را زیر سوال بردید که احمدی‌نژاد با لبخند می‌گوید جلسه را ادامه دهید.

اتهام مالی جدید به حمید بقایی

در تحولی دیگر، پورمختار از مفقود‌شدن ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار یورو و ۵۳۰ هزار دلار کنفرانس جنبش عدم تعهد خبر داد.

محمدعلی پورمختار درباره تخلفات «حمید بقایی» اظهار کرد: «جریان انحرافی حامی ‌محمود احمدی‌نژاد همچنان به رفتارهای انحرافی خود ادامه می‌دهد اما به‌رغم مصاحبه‌ها و شعارهایی که سر می‌دهند، تخلفات آقای بقایی کاملا محرز است.» پورمختار در ادامه تخلفات دیگری از «حمید بقایی» را یادآور شد و بر ارائه پاسخ از سوی وی تاکید کرد و گفت: «تکلیف برداشت ۱۶ میلیارد تومانی غیر‌قانونی از بیت‌المال و واریز آن به حساب شخصی یکی از بنیانگذاران دانشگاه ایرانیان و ذخیره ۲ میلیارد تومان در صندوق امانت بانک ملی در سال ۹۰ باید به صورت شفاف تعیین شود.»

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «همچنین تعداد بسیاری کارت هدیه از صندوق خودروی شخصی وی پیدا شد که منشا آنها باید مشخص شود. ۳ میلیون و حدود ۷۰۰ هزار یورو از کنفرانس جنبش عدم تعهدها به اضافه حدود ۵۳۰ هزار دلار مفقود شده که آخرین بار حسب اظهار یکی از عوامل در اختیار «حمید بقایی» بوده است بنابراین نحوه هزینه‌کرد این منابع باید مشخص شود.» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: «علاوه بر این بقایی در‌خصوص خبر آقای جعفرزاده ایمن‌آبادی در رابطه با خروج مبلغ سنگینی از کشور توسط وی نیز باید پاسخ دهند؛ علاوه بر این اسناد دیگری نیز در ارتباط ایشان با جاسوس‌ها و نفوذ جاسوسان در دست و موجود است.»

ابراز بی‌اطلاعی درباره یک ادعا

دادستان کل کشور در رابطه با صحبت‌های اخیر احمدی‌نژاد در ارتباط با دیدار یکی از نمایندگان مجلس با ماموران انگلیسی گفت: «من اصلا نمی‌دانم چه بوده و چه کسی بوده است.» منتظری امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه رئیس دولت دهم یکی از موضوعاتی که مطرح کردند درباره پشت‌پرده‌های حمله به سفارت انگلیس بود که گفتند یکی از نماینده‌های مجلس دیداری با یکی از مامورین MI۶ داشته است، آیا دادستانی به این قضیه ورود کرده است؟ گفت: «من نمی‌دانم که چه بوده و چه کسی بوده است و من خبر ندارم.»

حصر احمدی‌نژاد تکذیب شد

در ادامه تحولات در‌‌این‌‌مورد خبرگزاری فارس اعلام کرد که اصل خبر دستور حصر رئیس‌جمهور سابق کشورمان کاملا جعلی و کذب است و انتشار چنین خبری در خبرگزاری فارس که برخی کانال‌های تلگرامی‌ مدعی شده‌اند، کاملا تکذیب می‌شود.

هفته گذشته خبری در فضای مجازی و توسط چند کانال تلگرامی ‌انتشار یافته که به نقل از خبرگزاری فارس مدعی شده‌اند رهبر معظم انقلاب طی نامه‌ای خطاب به رئیس قوه‌قضاییه، دستور حکم حصر خانگی محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور سابق کشورمان را صادر کردند. هر‌چند متن و محتوای نامه مذکور، جعلی‌بودن را برای مطلعان کاملا عیان می‌کند اما به منظور اطلاع تمامی ‌مخاطبان و خصوصا آن دسته از مخاطبانی که ممکن است در‌این‌باره به‌تردید افتاده باشند، به اطلاع می‌رساند این خبر کاملا جعلی و از اساس کذب بوده و چنین خبری هیچ‌گاه در خبرگزاری فارس منتشر نشده است.

بایکوت

توجه به تحولات در‌این‌مورد نشان می‌دهد که شاید بهترین راه مواجهه با محمود احمدی‌نژاد و جنجال‌آفرینی‌هایش، بایکوت او باشد. او شاید این دیده‌شدن‌ها را دوست داشته باشد. او تلاش می‌کند همه را مشغول خود کرده و خود را در صدر اخبار نگه دارد. باید از این مقطع تاریخی با تدبیر عبور کرد.

https://hoorkhabar.ir/669889کپی شد!
1486
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.