پژوهشگران و سازمان‌ها به دنبال کاربردی کردن پژوهش‌های خود هستند

هورنیوز – دکتر علیرضا زراسوندی در خصوص دستاوردهای هفته پژوهش و فناوری و برگزاری این نمایشگاه و تفاوت‌های آن در مقایسه با نمایشگاه‌های سال‌های گذشته، اظهار کرد: یکی از نکات مثبت نمایشگاه امسال این است که بسیاری از دستاوردهای ارائه شده در نمایشگاه امسال مبتنی بر بحث کار آفرینی، اشتغال و تولید است یعنی پژوهشگران و سازمان‌ها تلاش کرده‌اند تا پژوهش‌های خود را به این جهت ببرند.

وی ادامه داد: باید این مسأله را به فال نیک بگیریم. همچنین تاکنون نمایشگاه با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شده است و امسال افراد زیادی از برگزاری نمایشگاه اطلاع داشتند. من چند دوره مسئول برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش بودم و در آن دوران به دلیل نبود  شبکه‌های اجتماعی اطلاع‌رسانی کار مشکلی بود اما می‌بینیم که امروز با وجود این شبکه‌ها اطلاع‌سانی بسیار آسان شده است و حتی برخی از شبکه‌های اجتماعی نمایشگاه را به صورت لایو پوشش می‌دادند.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان افزود: نکته دیگری که در این نمایشگاه شاهد آن هستم این است که در این دوره برای نمایشگاه هزینه‌های اضافه نشده است و هزینه‌های برگزاری نمایشگاه صرف کارهای کاربردی شده و بجا هزینه شده است تا در این نمایشگاه مباحث واقعی ارائه شوند و نه اینکه تنها در نمایشگاه کارهای نمایشی انجام شود.

برگزاری مراسم نکوداشت مقام دکتر دوایی، ۲۸ آذرماه در دانشگاه شهید جمران
زراسوندی گفت: دکتر دوایی اولین رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز بوده است اما ما ۲۰ رئیس دانشگاه دیگر نیز در دانشگاه داشته‌ایم که بسیاری از آن‌ها عملکردی بهتر از دکتر دوایی داشته‌اند چراکه دکتر دوایی در دوران جنگ رئیس دانشگاه بودند و در آن دوران نمی‌شد کارهای زیادی انجام داد.
وی ادامه داد: دکتر دوایی یک معلم اخلاق است که نقش بی‌بدیلی در دوران دفاع مقدس داشته است. بحث ما بحث اخلاق، شاگردپروری و تأثیرگذاری اجتماعی یک دانشمند است. دکتر دوایی در حوزه دفاع مقدس تلاش‌های زیادی برای استان کرده است.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان افزود: اداره‌کل تکریم والگوسازی از سرآمدان کل کشور در بنیاد ملی نخبگان از سرآمدان علمی و فرهنگی استان‌های مختلف تکریم می‌کند. مراسم نکوداشت مقام دکتر دوایی اولین مراسم تکریم در خوزستان است که برگزار کننده‌های مراسم نیز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، جهاد دانشگاهی و دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز هستند.
زراسوندی گفت: مراسم ۲۸ آذرماه در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود. هدف ما از برگزاری این مراسم نکوداشت الگوسازی برای نخبگان، مستعدین، دانش‌آموزان و دانشجویان است. از همه دانشجویان استان دعوت می‌کنم که برای تکریم این فرد تاثیرگذار و این الگوی اخلاق در مراسم تکریم ایشان حضور پیدا کنند.

اجرای طرح ملی دوست علمی در آذرماه در خوزستان
وی افزود: در آذرماه امسال شاهد اجرای طرح کلی دوست علمی در خوزستان خواهیم بود. طرح ملی دوست علمی از طرح.های مصوب بنیاد ملی نخبگان است که در استان‌ها برگزار می‌شود. در این طرح دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم استعدادیابی می‌شوند. در خوزستان قرار است استعداد دانش‌آموزان در درس ریاضی بررسی شود. این طرح در سوسنگرد از سوی دانشگاه صنعتی شهدای هویزه اجرا می‌شود و در متولی اجرای آن در آبادان نیز آموزش و پرورش و فرمانداری است.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان تصریح کرد: در این طرح  تعدادی دانش‌آموز بر اساس برخی شاخص‌های مشخص شده انتخاب می‌شوند. نفرات برتر کنکور برای این دانش‌آموزان دوره آموزشی برگزار می‌کنند و دانش‌آموزان مستعد در حوزه ریاضی را شناسایی و انتخاب می‌کنند. این دانش‌آموزان در محله آخر به مدت سه روز در اهواز تحت آموزش قرار می‌گیرند. این دانش‌آموزان مستعد کسب مقام‌های کشوری در المپیادهای کشوری هستند. برای این طرح فرمانداری آبادان و دانشگاه صنعتی شهدای هویزه حامیان و هماهنگ کننده‌های ما در استان هستند.
ایسنا

 

https://hoorkhabar.ir/669829کپی شد!
1581
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.