تصمیم جدید دولت برای مسکن مهر

هورنیوز – احمد اصغری مهرآبادی گفت: در شورای مسکن در اوایل امسال برای تعیین تکلیف طرح های مسکن مهر دارای معارض و فاقد معارض تصمیم گیری و پیشنهاد شد طرح هایی که فاقد متقاضی است ، ساماندهی شود .

وی گفت: این واحدها در مکان های پرت و فاقد خدمات ساخته شد و زیر ۳۰ درصد پیشرفت دارد که برای تسریع در تعیین تکلیف آنها پیشنهاد شد سازمان های ملی زمین و مسکن ، شرکت عمران شهرهای جدید و بنیاد مسکن تصمیم بگیرند.

وی گفت: در نامه ای به این سازمان ها پیشنهاد شد برای ساماندهی این گونه واحدهای مسکن مهر راهکار بدهند و در واقع این نامه نوعی تقسیم کار برای ساماندهی به اینگونه واحدهای مسکن مهر بوده است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور مسکن مهر گفت: ۱۱۰ هزار واحد مسکن مهر فاقد متقاضی وجود دارد که ۳۰ هزار واحد آن زیر ۳۰ درصد کار پیشرفت دارد یا پیشرفت آنها در مرحله پی ریزی است.

https://hoorkhabar.ir/668943کپی شد!
912
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.